HOME FORUM KLUB KONTAKT
HI-FI KUĆNO KINO HOW TO VAŠ HI-FI INTERVIEW NOVOSTI PREPORUKA OGLASNIK  

SPONZORI
hifi
Zagreb Audio Video Show 2015

Sheraton Zagreb je još jednom bio mjestom okupljanja hrvatskih audiofila. Glavni pokrovitelj i suorganizator je kao i uvijek do sada, magazin hifimedia. Zavaljujuči lijepom vremenu brojni posjetitelji, audiofili te naravno glazbofili i ove godine pohodili su show u namjeri da se i sami uvjere u novitete ovog nama zanimljivom segmetu elektonike i konzumacije glazbe.

DCS Puccini i Sumić OCC ULTIMATE

Nekako u isto vrijeme zatekao se kod mene Dcs Puccini CD/SACD player sa Clockom i USB dacom te najnoviji Sumićevi Ultra OCC inerkonekcijski kablovi.
Baš kad pomislite da znate sve i ništa vas više nemože temeljito uzdrmati javi se nešto što vam sustav vrijednosti i ljestvice za pojedine kategorije temeljito promijeni.
U ove zadnje dvije godine nekako sam prolazio kroz fazu playera tražeći zamjenu za moj odličan ali kvarovima sklon player testirajući mnoge vrhunske playere kako bi ga zamijenio pa kroz fazu vinila gdje sa ...

hifi
DIY audio interkonekt

Nisam od onih audiofila koji često isprobava, mijenja ili kupuje i prodaje audio kabele. Na njih gledam kao na nužno zlo, zapravo mrzim činjenicu da interkonekti donose tolike devijacije u zvuku dobro odabranog hardvera, da zapravo unazađuju i degradiraju zvučne performanse bez obzira na cijenu, a zapravo nebi trebali raditi ništa osim biti spoj A i B priključnih točaka.
Nužno je koristiti kabele pa ih koristi da bi audio sistem uopće funkcionirao, da ne stoji bez veze neupotrebljiv, ako se nađe neko solidno riješenje s vremen ...


Računalo kao audiofilski izvor zvuka

Već neko vrijeme na recenzije dolazi nam sve više DAC uređaja koji su u stanju računala pretvoriti u punokrvne audiofilske transporte Odavna znamo da su i naj jednostavnije konfiguracije računala sposobna reproducirati glazbu ali kako to računalo pretvoriti u izvor zvuka dostojno jednog audiofila. Za tako nešto nam je naravno potreban software koji je sposoban digitalni zapis s nekog prethodno nekog ripanog diska prenijeti prema DAC uređaju ali bez uplitanja operatvnog sistema.
U ovom tekstu bavit ćemo se Windows opr ...


hifi
Boston TVee 26 Soundbar + Subwoofer

Mnogi od nas postali smo vlasnicima nekog od TV prijemnika novije generacije koji su mahom LCD, plazma ili u zadnje vrijeme LED tehnologije ekrana. Što je na opće zadovoljstvo rezultiralo smanjenjem potrebe za izradom dubokih kućišta uređaja, ...

galerija
Hi Fi Sistem By Ivan N.


Sistem B

Zvucnici - Audio Epilog Adut
Stalci - Audio Epilog
Pojacalo - Nad c 312
Cd Player - Philips Cd 614
Cd player - Arcam Alpha 7
Tuner - Denon 1500 Ae
Zvucnicki kabel - Audioquest Type 4
Interkonekt ...

COMMUNITY

NOVO U FORUMU

 Forum: HIFI komponente ...
  Cyrus preampovi

 Forum: HIFI komponente ...
  Dobre SH prilike

 Forum: HIFI komponente ...
  AV receiver usporedba s poja...

 Forum: HIFI komponente ...
  KEF CARLTON - floorstander i...

 Forum: CD i ostali mediji
  Video klub

 Forum: Računala i audio
  Daphile

 Forum: HIFI komponente ...
  Preporuka Audiolab, Rotel...

 Forum: Računala i audio
  Foobar 2000 i Dynaudio XEO 3...

 Forum: Računala i audio
  Raspberry pi

 

SPONZORI