Help Help  Pretraži forum   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gradelada, janjetinada...

 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
  Tema Pretraži Pretraži u temi  Opcije teme Opcije teme
Helicon View Drop Down
Hiperaktivan
Hiperaktivan
Avatar

Pridružen:
06.travanj.2004
Status: Offline
Postova: 3918
Opcije posta Opcije posta   Pohvala  (0) Pohvala (0)   Citiraj Helicon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gradelada, janjetinada...
    Objavljeno: 30.travanj.2010 u 13:18

Molim ideje i prijedloge za gradeladu, roštiljanje i tome slično...

 
Mogućnost narudžbe mlade pečene janjetine, citat iz osnovne teme:
 
Mali update, razgovarao sam sa g. Toljem koji vodi restoran u sklopu hotela i saznao da postoji mogućnost umjesto jednog uobičajenog pansionskog obroka (napr. večere) organizirati pečenje recimo mlade domaće janjetine, s tim da bi se to doplatilo sa 55 kn po osobi i trebalo bi znati točan broj zainteresiranih za takav aranžnam nekih 10-tak dana prije održavanja samog festivala tako da se ljudi iz restorana mogu po tome ravnat i na vrijeme sve priredit (naručit janje, računa se nekih pola kila janjetine po osobi). Dakle, umjesto redovnog pansionskog obroka koji košta 55kn, moguće je naručiti mladu pečenu janjetinu za 110 kn po osobi. Obzirom da je svibanjska janjetina najbolja i najslađa možda nebi bilo loše razmotriti i tu mogućnost.
završetak citata
 
 
 
Uz malu napomenu da bi za ovakav janjeći aranžman trebalo skupiti barem 15-tak zainteresiranih ( mladi i mali janjac je nekih 7-8 kila pečen, a računa se nekih pola kila pečene janjetine po osobi).
 
Gradele i drva za loženje postoje u hotelu i veli gospođa Blažević da neće biti nikakav problem to dobiti na korištenje, dakle ostaje nam dogovoriti se za meso i kruh (i ostale priloge i začine) ukoliko želimo napraviti neku finu gradeladu. Molim prijedloge i ideje...
 
 


Editirao Helicon - 30.travanj.2010 u 13:20
Na vrh
sstrsat View Drop Down
Hiperaktivan
Hiperaktivan
Avatar

Pridružen:
24.veljača.2006
Status: Offline
Postova: 2732
Opcije posta Opcije posta   Pohvala  (0) Pohvala (0)   Citiraj sstrsat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.travanj.2010 u 13:21
Rekal je jdan stari covik da je sa gradele i cipela dobra pa ako vrime posluzi sigurno ce se nesto zadimit.

krepat ma ne molat
Na vrh
criss View Drop Down
Hiperaktivan
Hiperaktivan
Avatar

Pridružen:
24.veljača.2008
Status: Offline
Postova: 579
Opcije posta Opcije posta   Pohvala  (0) Pohvala (0)   Citiraj criss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.travanj.2010 u 13:36
    Zainteresiranih ne fali samo reci šta treba...
Ipak je to High End
AntiCriss
Na vrh
sstrsat View Drop Down
Hiperaktivan
Hiperaktivan
Avatar

Pridružen:
24.veljača.2006
Status: Offline
Postova: 2732
Opcije posta Opcije posta   Pohvala  (0) Pohvala (0)   Citiraj sstrsat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.travanj.2010 u 14:32
Originalno postano od strane člana: criss criss napisao:

    Zainteresiranih ne fali samo reci šta treba...
Ipak je to High End


Itekakav high end, pa to je njegov najvisi stupanj.

Ma jeba i izoblicenja kod pojacala, bitno je da se ono ca je na gradeli ne izoblici
krepat ma ne molat
Na vrh
Khadgar2007 View Drop Down
Hiperaktivan
Hiperaktivan
Avatar

Pridružen:
20.prosinac.2007
Status: Offline
Postova: 3346
Opcije posta Opcije posta   Pohvala  (0) Pohvala (0)   Citiraj Khadgar2007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.travanj.2010 u 14:42

Ja se unaprijed odjavljujem za janjetinu, nije mi neki gušt ali ako imaju kakav roštilj/gradele za to se prijavljujem. Samo se treba dogovoriti oko materijala za to.

Na vrh
harkonen View Drop Down
Hiperaktivan
Hiperaktivan
Avatar

Pridružen:
04.siječanj.2010
Status: Offline
Postova: 2004
Opcije posta Opcije posta   Pohvala  (0) Pohvala (0)   Citiraj harkonen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.travanj.2010 u 14:52
Ima nas još nejedaca janjetine (ostali smo iz škole pod utjecajem balade o mladim ovcama.....) ali ćevape i slično ćemo obilato stuć, tako da ćemo se mi sigurno dogovorit...
..ili da otvaramo novu temu - Triode festival - ćevapi i merifetluci ?
D
 
Shejtan from Mahala...
Na vrh
Helicon View Drop Down
Hiperaktivan
Hiperaktivan
Avatar

Pridružen:
06.travanj.2004
Status: Offline
Postova: 3918
Opcije posta Opcije posta   Pohvala  (0) Pohvala (0)   Citiraj Helicon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.travanj.2010 u 18:16
Originalno postano od strane člana: criss criss napisao:

    Zainteresiranih ne fali samo reci šta treba...
Ipak je to High End
 
 
Za sad se čini kako ćete bolja sstrsatova polovica i ti morat ciloga janjčića izist...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...dobro ajd...i ja ću malo pomoć...
Na vrh
Helicon View Drop Down
Hiperaktivan
Hiperaktivan
Avatar

Pridružen:
06.travanj.2004
Status: Offline
Postova: 3918
Opcije posta Opcije posta   Pohvala  (0) Pohvala (0)   Citiraj Helicon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.travanj.2010 u 18:20
Originalno postano od strane člana: harkonen harkonen napisao:

Ima nas još nejedaca janjetine (ostali smo iz škole pod utjecajem balade o mladim ovcama.....) ali ćevape i slično ćemo obilato stuć, tako da ćemo se mi sigurno dogovorit...
..ili da otvaramo novu temu - Triode festival - ćevapi i merifetluci ?
D
 
 
Eh...kad bi se još znalo nekog tko radi dobre (ali fakat dobre) ćevape i pljeskavice (ma može i šiš-ćevap) pa još negdje pravih (vrućih) somuna kupit...
 
 


Editirao Helicon - 30.travanj.2010 u 18:23
Na vrh
Helicon View Drop Down
Hiperaktivan
Hiperaktivan
Avatar

Pridružen:
06.travanj.2004
Status: Offline
Postova: 3918
Opcije posta Opcije posta   Pohvala  (0) Pohvala (0)   Citiraj Helicon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.travanj.2010 u 18:37
Na vrh
Khadgar2007 View Drop Down
Hiperaktivan
Hiperaktivan
Avatar

Pridružen:
20.prosinac.2007
Status: Offline
Postova: 3346
Opcije posta Opcije posta   Pohvala  (0) Pohvala (0)   Citiraj Khadgar2007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.travanj.2010 u 18:40
Ja mogu donesti domaći ajvar, za one slabog želuca preporučam da ga izbjegavaju zbog određene količine feferona,papra i takvih stvarčica. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Podijeli temu   

Skoči na drugi Forum Forumske ovlasti View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.


Audiofil.net @ 2017   l   Hosted by PLUS


ZADNJIH 20 POSTOVA
Forum: Računala i audio
Daphile
Forum: Audio komponente
Modernizacija klasičnog ster...
Forum: Audiofil web
Što bi s forumom?
Forum: Audio komponente
Dobre SH prilike
Forum: Audio komponente
Oscilacija brzine CD playera
Forum: Uradi sam
Što radim ovih dana
Forum: Audio komponente
Problem sa predpojačalom
Forum: Audio komponente
Pioneer N50 Ak - Android apl...
Forum: Retro audio
Kazetofoni
Forum: Audio komponente
Marantz Cd 6006 - Cd Player
Forum: Audio komponente
Cyrus Mission 3
Forum: Audio komponente
Odabir entry level HI FI sus...
Forum: Predstavite se
Pozdrav
Forum: Uradi sam
Kalibrirani mikrofon?
Forum: Uradi sam
DIJELOVI: TREBA MI...
GLAZBENI FORUMI
Forum: Live
Najave koncerata i fest...
Forum: Vinyl
budget gramofon
Forum: CD i ostali mediji
Što slušate?
Forum: CD i ostali mediji
Grijesi bolje prošlosti
Forum: CD i ostali mediji
JAZZ KLUB
Forum: CD i ostali mediji
Rasprodaja cd-a
Forum: CD i ostali mediji
Electronica ...
Forum: Vinyl
Čišćenje ploča
Forum: CD i ostali mediji
70's- dokumentarac, kom...
Forum: Vinyl
Koje LP-e slušate?
NEVEZANO UZ HI-FI
Forum: Ostalo
Night Club
Forum: Ostalo
Vic!!!
Forum: Ostalo
objektivizam vs subjektiviza...
Forum: Ostalo
RIP
Forum: Ostalo
Dobri linkovi
Forum: Ostalo
Headphone Price
Forum: Ostalo
VAŠ HIFI
NOVI ČLANOVI
syd
Arter
Snow_Jon_Snow
Analogist
Woland
Simi
kzanko91