Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
donkimizer
Super Aktivan
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2019 u 12:32 |
Ma to je taj isti. Treba mi za ljepit mekane pufaste damping materijale po unutrašnjosti kabineta. Činilo se kao najkulturnija opcija. 
@Gašo, s obzirom na teme u zadnje vrijeme (nije da ni ja ne odprinosim), možda bolje obrisat forum i napravit audiofil chat room. 
Editirao donkimizer - 16.studeni.2019 u 12:33
|
 |
Gašo
Best of the Best
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2019 u 12:40 |
Chat room i postoji samo sto ga nitko ne koristi.
Nije to toliko problem koliko cesto nadje...nje, ja pametniji od svih, nikom nist ne vjerujem. Nema stalozene komunikacije, nekakva spika kao da su vlastite frustracije vode.
|
RPi3+Digi Pro(Soundness mod), AD1865 filterless non oversampling DAC ,Marohei Maduro S, Pioneer C-21,Marohei Maduro S, Pioneer M-22, Neotech SOCT-18 TP, ATC SCM 19 V2
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2019 u 12:53 |
Ma sve je to dobro, samo treba češće olabavit živce. Otkad sam to naučio (a trajalo je desetljećima), bolje mi je. I dalje učim. Trebaš vidjet druge forume s potencijalno zanimljivim temama. Nitko ni da bekne mjesec dana, a trojica samo čitaju. Klinička smrt.
A ti Donki, dobro da se nisi krstio Donkey... nešto. Iako se radi o dragim i presimpatičnim četveronošcima. Fakat si izabro najelegantniju i daleko najskuplju opciju ljepljenja pufnastog u zvuljarama. Kaj nikad nisi čul za silikon sanitar vulgaris od 15 kuna tubetina? Nemoj samo reć to smrdi.
|
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2019 u 12:54 |
P.S. Čet valjda nitko ne želi koristiti da ga ne etiketiraju četnikom.
|
|
 |
donkimizer
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2019 u 13:17 |
Apparatus napisao:
A ti Donki, dobro da se nisi krstio Donkey... nešto. Iako se radi o dragim i presimpatičnim četveronošcima.Fakat si izabro najelegantniju i daleko najskuplju opciju ljepljenja pufnastog u zvuljarama. Kaj nikad nisi čul za silikon sanitar vulgaris od 15 kuna tubetina? Nemoj samo reć to smrdi.
|
Skoro pa si pogodio nakanu mog nadimka.  No gle, kad neki gospodin američanac krene damfat subwoofer kabinet od 350 litara i koristi sprej adheziv, čovjek bi pomislio da se radi o uobičajenoj praksi. A onda kad potrošiš 60 kuna spreja na dvije kutije od 15 litara, pa jedine opcije su ili da nije normalan, ili da sprej kod njih košta 3 centa po hektolitru.  Silikon a? Probao sam jednom kaučukovo ljepilo, smrdilo je ko vrag svaki put kad bi otvorio kabinet. 
|
 |
Mijo
Groupie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2019 u 18:14 |
Pa more ti i bitumen za podvozje auta poslužiti za lijepljenje mekanih materijala . Namažeš stranicu ,pritisneš na bitumen damping i kad bitumen stegne ,držaće . Il sam promašio cijeli fudbal..
|
 |
donkimizer
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2019 u 19:12 |
Ne znam jel to ono kaj mislim da je, al ak krene slinavit po kabinetu s vremenom, ne zanima me baš. Lako meni nać druge solucije, ako već ne postoji to sprej ljepilo razumne cijene.
|
 |
Mijo
Groupie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2019 u 19:34 |
Nema šanse da slinavi ,za sat vremena je tvrd na dodir i takav ostaje dovijeka ,osim ak mu primakneš let-lampu . Istina ,smrdi par dana pa nije poželjno tih par dana montirati drivere . Ali ,milina je s njim raditi ,moreš ga namazati penzlom ,a dovoljno je gust da može i špahtlom . Košta 40 kuna kila ,ima u svakoj željezariji ili trgovini auto dijelova . Najčešća marka je "Seles" ,mađar neki ,sigurno
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2019 u 19:35 |
Mijo napisao:
Pa more ti i bitumen za podvozje auta poslužiti za lijepljenje mekanih materijala . Namažeš stranicu ,pritisneš na bitumen damping i kad bitumen stegne ,držaće . Il sam promašio cijeli fudbal.. |
Znam nekoliko ljudi koji su davnih dana upropastili vrhunske Dynaudio drajvere isparenjima bitumena. U najboljoj namjeri ubijali kutiju bitumen pločama koje su lijepili, a potom zalijevali tekućim bitumenom. Sjajna stvar da demfanje kabineta, ali hlapi i dismr do besvijesti. Ja ne znam, možda treba i pola godine da se to full izlufta, a možda i nikad. I onda brže-bolje slušanjac poklope se kutije drajverima, a još kompresija, ne prođe dugo i kukulele. Drajveri ferceraju jer je koncentrirana para bitumena iznutra napala ovjese.
|
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2019 u 19:37 |
Mijo napisao:
Nema šanse da slinavi ,za sat vremena je tvrd na dodir i takav ostaje dovijeka ,osim ak mu primakneš let-lampu . Istina ,smrdi par dana pa nije poželjno tih par dana montirati drivere . Ali ,milina je s njim raditi ,moreš ga namazati penzlom ,a dovoljno je gust da može i špahtlom . Košta 40 kuna kila ,ima u svakoj željezariji ili trgovini auto dijelova . Najčešća marka je "Seles" ,mađar neki ,sigurno |
To je takozvani plastobit (sintetski kaučuk) i druga je priča. Koristio sam ga i odličan je. Međutim i njega treba dobro izluftati.
|
|
 |