Postao von Schultz
Hvala svima! Ako još netko ima kakve prijedloge po pitanju firmi, nek javi!
Imam još jednu dilemu - nakon poduljeg razmišljanja, shvatio sam da mi je najbolje napraviti radnu sobu na način da u njoj imam stol, a ispred zvučnike, odnosno da mi to bude stereo slušaona s jednim sistemom, jer najviše vremena provedem slušajući glazbu upravo dok nešto radim.
E sad, kućno kino bih napravio na način da bude u dnevnoj sobi i da većina stvari bude podređena upravo tome. No tu se javlja problem toga da bi jedna strane te dnevne sobe bila staklena i imala izlaz na terasu (južna strana kuće). Naravno, to automatski ne ide zajedno u cijelu priču o kućnom kinu (staklo), pa se tu javlja sad ta jedna dilema.
Druga opcija je da se radi dnevni boravak s običnim plazma televizorom, a kućno kino posebno, no to onda košta kudikamo više.
Prijedlozi?
Hvala unaprijed.
Kad spominjete kućno kino, mislite na kućnu kino dvoranu ili standardno TV ili projektor plus ozvučenje? Ako je ovo drugo mislim da staklo nije problem koji se ne bi dao riješiti nekim zastorima ili pomičnim panelima. Na kraju svi imaju manje ili veće prozore.
Glede stereo setupa, ovo je pravo mjesto za odgovore. Samo treba imat konkretna pitanja.