Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
gentlegiant
Senior Member
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.svibanj.2016 u 16:05 |
imam doma focusrite preko kojeg sviram i slušam i navodno čitajući uokolo kažu da bi ok moglo parirati s ovim sluškama u tihim uvjetima kućne radinosti što ja imam
do sad imao hd201 sennheiser i poslužile su svrsi iako nisam bio nešto presretan (al za vježbu ok)
nabavio novi bas i sad mi još više vuče na nove sluške
tak to ide....jedno vuče drugo, pa treće....
|
Uopće mi nije dosadno, samo ne znam kaj bi sa sobom.....
|
 |
thoree
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.svibanj.2016 u 21:52 |
Nazovi covjeka pa probaj, jedini nacin. Moze biti da ce se poklopiti. Sve ovisi o primjeni i uvjetima u kojima se slusa.
@Fantocci, moze biti da ce mi s godinama DT biti blize  Za sad jos dobro cujem visoke frekve. Tko zna, jednog dana mozda krenem prema DT seriji ali nekako su mi interesantnije DT 880. Tih bas i nema po oglasnicima a nove mi ne ulaze u budzet. Ipak doma imam dvoje malisana pa se malo drukcije slazu prioriteti  Ali za novu zvucnicu ce se morati naci suske...
Editirao thoree - 12.svibanj.2016 u 08:18
|
Svaki čovjek je dijete svojih postupaka.
|
 |
glava
Hiperaktivan
Status: Online
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.svibanj.2016 u 08:51 |
pule napisao:
btw za referencu i studijsko slusanje imate bazdarene slusalice + plugin od Sonarworksa. Nude vise modela slusalica i vise nego odlican i realan rezultat na kraju. |
ne izgleda loše taj Sonarworks. Gledam ovu kalibraciju od 288 funti za zvučnike i slušalice pa me zanima slijedeće: 1. Jel kalibracija zvučnika podrazumijeva fizičko micanje zvučnika po prostoriji ili glazbu puštam preko kalibriranog računala ? 2. Može li se kalibriranje slušalica izvest i na mobitel ?
|
 |
pule
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.svibanj.2016 u 10:34 |
Zvucnike i odziv mjeris sam u prostoru (zvucnici se ne micu) Sam proces mjerenja je odlicno napravljen, program prepoznaje gabarite sobe i kasnije zadaje i prepoznaje mjerne lokacije mikrofona u prostoru. Kalibracije zvucnika i slusalica rade kao VST AU pluginovi, odnosno rade na win/Mac. Cak i generalne kalibracije modela koje nisu radjene striktno za kupljene slusalice po ser broju rade odlicno. Za Iphone imas goldenears i accudio. Jeftinija ali takodjer vrlo dobra varijatna kalibracije je mathaudio koji za foobar2000 nudi free plugin istovjetan Pro VST/AU varijanti.
|
 |
koko75
Newbie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.kolovoz.2016 u 19:34 |
Superlux HD681 Evo da bi se razradile trebaju efektivni 200 saati muzike.Na pocetku kad ih otvorite i poslusate basovi su prilicno jaki kao da imate neki vufer ugradjen u njima.Slusno basovi su istaknuti oko 6db oko 200hz ali zato nakon 200 saati oni postaju sasvim drugaciji nego na pocetku,dosta su stegnuti,brzi i puno smanjeni nego na pocetku i slusno su kao da imate 2db plus na 200hz u ekvilajzer.Na pocetku je potrebno da izvadite unutrasnji sungjeri jer oni daju malo vise basa i manje visokih tonova a bez njih zvuce kao sto treba:https://www.google.com/search?q=superlux+hd681+evo+slusalice&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU7p3FjN3OAhVFWCwKHUzoCIMQ_AUIBigB#imgrc=ML-v35fDOcswaM%3A
|
Koko75
|
 |
koko75
Newbie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.kolovoz.2016 u 19:36 |
https://www.kopfhoerer.de/test/superlux-hd681-evo/
|
Koko75
|
 |
stanko86
Groupie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.kolovoz.2016 u 11:33 |
Ja sam nedavno rjesio Grado sr325 sve u svemu odlične sluske, netko kaže slabo ima bassa opcenito na grado sluskama ali po mojem to nije istina. Stvarno odlicne slusalice. Nisam isprobavao konkurenciju iskreno nit me zanima meni je i ovo dovoljno.
|
 |
TomC
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.prosinac.2016 u 12:55 |
Evo da se pohvalim od nedavno slušam mjuzu na Sennheiser RS 185... http://http://www.head-fi.org/t/764148/sennheiser-rs185-review-by-mark2410..čovjek je napisao jednu zanimljivu rečenicu...
"You buy it because it’s the beginning, the end and everything in-between of your headphone journey." jako sam zantiželjan da li će tako ostati...početak je jako dobar to sigurno.
|
 |
d4rk_ch1ld
Newbie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.prosinac.2016 u 23:11 |
Moli boga da bude tako. Možda i bude ako nečeš slušati neke druge ili barem dok ne krepaju :=)
|
 |
cariblanco
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.prosinac.2016 u 23:41 |
d4rk_ch1ld napisao:
Moli boga da bude tako. Možda i bude ako nečeš slušati neke druge ili barem dok ne krepaju :=) |
Je lako je to reći, samo prvo treba ubiti crva, a to je malo teže
Zbog njega smo s grane došli dokle smo došli.
|
 |