Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
donkimizer
Hiperaktivan
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.rujan.2020 u 23:16 |
Ivi Skoj napisao:
Malo me začudilo kod AKG da nije ni prošlo mjesec dana, a već napukle sa obadvije strane. |
Užas. Većina Sennheisera recimo je praktički neuništiva, jedino su HD800 malo smiješne jer im se boja počne gulit nakon nekog vremena. 
|
 |
pule
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.rujan.2020 u 22:07 |
djigibao napisao:
pule napisao:
Pogledaj si nove zatvorene AKG K371, super su, odnosno bolje od vecine puno skupljih kad govorimo o opcenitom i uravnotezenom balansu ali i udobnosti na usima. Ima i BT verzija ako ti je bitno bez kabela. |
Neke recenzije na Youtube govore da su AKG K361 bolje...
|
Pa i nisu daleko ali 371 su u konacnici tocnije. Ne volim bas taj on ear sistem na usima. Kucna amaterska mjerenja sa youtubea ali ukljucujuci i razvikani Sonarworks su daleko od realnosti dok Orratory 1990 puno bolje pogadja ono sto cujem u realnosti. Kopirao sam njegovu korekciju i Sonarworks zvuci totalno krivo i smijesno dok 1990 funkcionira.
|
 |
ziki
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.studeni.2020 u 23:58 |
Jel ima tko iskustva s planarnim slušačicama? Hifiman, Audeze ili nešto treće?
|
 |
hudo
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.studeni.2020 u 12:33 |
ziki napisao:
Jel ima tko iskustva s planarnim slušačicama? Hifiman, Audeze ili nešto treće? |
Ja imam LCD 2 Fazor.
|
Pi2AES RoPieee - Yggdrasil / Music Hall 7.1 - PrimaLuna Prologue Prem pre - Pass XA30.5 - Focal 1028be
|
 |
hudo
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.studeni.2020 u 13:06 |
Ups, zaboratio spomenuti a vise nemogu editorat: imao i prodao planarne Hifiman HE400s, i "obicne" Grado SR80e.
|
Pi2AES RoPieee - Yggdrasil / Music Hall 7.1 - PrimaLuna Prologue Prem pre - Pass XA30.5 - Focal 1028be
|
 |
pamadu
Groupie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.studeni.2020 u 14:42 |
Imam HIfiman he500 sta te zanima vezano za planarne.
|
 |
ziki
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.studeni.2020 u 14:46 |
Zanima me kakav je zvuk u odnosu na recimo vrh ponude dinamičkih recimo DH600, 650 i slično. Sundara je recimo slične cijene kao HD650. Općenito nekakav dojam u odnosu na dinamičke. Palniram uzeti nove sluške, a planarne nemam priliku isprobati.
|
 |
hudo
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.studeni.2020 u 15:13 |
Pa tesko je reci, ima dinamickih slusalica koje imaju neke karakteristike planarnih (linearan bas, detalji, pozornica, separacija), i planarnih koje imaju dobre karakteristike dinamicnih (dinamika, atak). Kao kad usporedjujes elektrostatske i dinamicke zvucnike, ili imas/volis jedne ili druge. Samo kod slusalica mozes imati oboje pa se prebacujes ovisno o tipi glazbe i preferencijama:) I vise pojacala vjerojatno koje pasu visoko-omskih i nisko-omskim modelima ...
Ja cu si eventualno uzeti jos nesto tipa Grado za "in your face" zvuk, mozda neki Sennheiser posto su toliko popularne pa da cujem u cemu je caka, ali cu svakako zadrzati Audeze jer mi se svidja linearnost, srednji, udarac (ovo zadnje neznam kako opisati a jako mi se svidja - kako se cuje udarac bubnja ili nekog instrumenta, ton, suhoca, masa i velicina tog zvuka).
|
|
 |
donkimizer
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.studeni.2020 u 17:34 |
Slušao Audeze LCD 3 jednom davno kad sam bio u lovu na slušalice. Odličan bas kako ih se i reklamira, a gore teža katastrofa, mračne za poludit...ko da slušaš zvučnik iz druge sobe, iza zatvorenih vrata. Ak se sjećam LCD X i 2 bolje pariraju po pitanju općenitog balansa. Gledao sam nešto i Hifimane ali odustao od svega, primarno zbog kvalitete konstrukcije ak se dobro sjećam.
|
 |
ziki
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.studeni.2020 u 17:52 |
Da, puno se piše o lošoj kontroli kvalitete kod Hifimana.
Imao sam svojevremeno Grado SR60, SR80, Senn HD 555, HD 430 i trenutno AKG K240Mkii koje su dale svoje nakon 10-ak godina svakodnevnog rada.
Editirao ziki - 24.studeni.2020 u 17:58
|
 |