Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
TomC
Senior Member
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.srpanj.2018 u 14:51 |
Gašo napisao:
U CD930 je jedan lijepi cdm9 sa njegovom standardnom ladicom, a ebay je prepun rezervnih remenica/zupcanik za cdm9. To je za zamjenu pis of kejk kad se ima taj puknuti dio |
Hvala za info. To sam slučajno skontao i sam, naručio, dobio, odnio u servis i CD svira :-)
|
All those moments will be lost in time like tears in rain...
|
 |
Gašo
Best of the Best
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.srpanj.2018 u 19:45 |
Cool
|
RPi3+Digi Pro(Soundness mod), Berkeley Audio - Alpha DAC Series 1 MQA(Soundness mod),Marohei Maduro S, Pioneer C-21,Marohei Maduro S, Pioneer M-22, Neotech SOCT-18 TP, ATC SCM 19 V2
|
 |
drazzz
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.srpanj.2018 u 12:27 |
Serviseri od zanata, molim za pomoć.
Imam CDP Emotiva ERC-1, godinama radio besprijekorno, jučer pijuknuo.
U pokušaju očitavanja CD-a, dvaput nakratko zavrti CD i pljune ga van. Laser, mehanizam koji vuče CD ili nešto treće?
Unaprijed hvala, a ima li se tko vremena i volje posvetiti popravku, ništa ne očekjem zabadava.
|
Vjerujte onima koji su u potrazi za istinom. Sumnjajte u one koji su je pronašli. Andre Gide
|
 |
Gašo
Best of the Best
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.srpanj.2018 u 13:24 |
Slot mehanizmi snaju softverski imati opciju da ako umetnuti medij niie moguce ocitati, pljuc van.
A sad sto mu je, mozda se nakupilo prljavstine. Ko bi ga znao ciji je to mehanizam, vjerojatno neki dvd rom.
|
RPi3+Digi Pro(Soundness mod), Berkeley Audio - Alpha DAC Series 1 MQA(Soundness mod),Marohei Maduro S, Pioneer C-21,Marohei Maduro S, Pioneer M-22, Neotech SOCT-18 TP, ATC SCM 19 V2
|
 |
drazzz
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.srpanj.2018 u 13:38 |
Malo zayebanija priča, jer ne prihvaća ni CD za čišćenje (na nekom forumu sam pohvatao da ni ne preporučaju korištenje tog CD-a zbog nekih specifičnosti mehanizma). Uglavnom, pod sumnjom prljavštine jučer sam podigao prednju haubu, a slot i laser su zbog dodatne zaštite zatvoreni u vlastitom kućištu. Skinem i haubu br. 2 ali na samoj vrtilici nisam uspio pročitati ništa. Izgleda da ću se teške muke morati oprostiti od ovog ...
|
Vjerujte onima koji su u potrazi za istinom. Sumnjajte u one koji su je pronašli. Andre Gide
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.srpanj.2018 u 18:41 |
Polako Draž. Koje opraštanje? Pošalji ga k meni i postoji realna mogućnost da će opet šljakati. Naravno, jamčiti ne mogu. Ono, tenkovska ambalaža (najbolje originalna), HP Express, izdvojena pošiljka...
|
|
 |
drazzz
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.srpanj.2018 u 19:08 |
Apparatus napisao:
Polako Draž. Koje opraštanje? Pošalji ga k meni i postoji realna mogućnost da će opet šljakati. Naravno, jamčiti ne mogu. Ono, tenkovska ambalaža (najbolje originalna), HP Express, izdvojena pošiljka... |
Hvala Damire. Prije će bit da ćemo se vidjeti u Bjelovaru, jer ubrzo (kad mi pauze od ovih luđaćkih smjena to dozvole), moram prema Zagrebu. U svakom slučaju, najavit ću ti se.
|
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.srpanj.2018 u 19:40 |
Bit će mi Drago Mlinarec.