Situacija: imam Pioneer N50 Network audio player spojen LAN kablom na router internet providera.
Slušam internet radio i razne formate s USB stickova i to odlično dela.
E sad, kak znam na smartphoneu slusat mjuzu sa YouTube-a ili s drugih web servisa, spojil sam 3.5mm audio out sa smartphonea na chinch LR ulaz na pojačalu i to zvuči puno bolje nego na smartphoneu kaj mi je i bil cilj. (smartphone je wirelessom spojen na isti router na kojem je i N50K i ima pristup internetu)
U čem je problem?
Signal iz android smartphonea je slab i na pojačalu moram navinut duplo jače nego kad slušam mjuzu s CD-a/grama/tunera/internet radija/mp3.
Sad zamislite kak to jako glasno zazvuči kad dobijem SMS, WhUp ili Viber poruku....

Doslovno doživim shock kad grune iz zvučnika!!!!
Pitanje:
Jel kak moguće poslat "web" mjuzu/zvuk nekom aplikacijom, odvojeno od audio izlaza iz smartphonea, u mrežu prema N50K na neki od njegovih digitalnih ulaza ili opcija za sviranje?(MUSIC SERVER? AIR PLAY?....)
Podržana je DLNA.
http://www.pioneer-audiovisual.eu/sites/default/files/manuals/N-50-K_manual_ENpdf.pdfProbal sam malo guglat i instaliral AirWire, ArkMC, AirStream, BubbleUPnP, MediaHouse i iMediaShare no nekak mi nejde ta tematika da budem iskren pa stoga molim vašu pomoć...
p.s.
inače se smartphone i n50 vide u mreži jer koristim pioneer control app za šaltanje internet radio stanica ili sviranje mp3ca...