U ta doba kada se CD pojavio postojala je jedna CD teka (neznam kako bih je najispravnije nazvao taj oblik usluge gdje dođeš i posudiš CD). Prvi ili sigurno među prvim CD ovima koje sam posudio i "sripao" na kazetu na Samsungovom CD kasetašu bio je INXS Kick....
All those moments will be lost in time like tears in rain...
To danas nazivaju metal, kretenska li naziva (u stvari i nije, obzirom na "glazbeno" ćesme) i skroz je na kvasinu, naravno. Ekipe ne znaju kako bi se preseravale, gitaristi se trude odsvirati 127 tonova u sekundi, a pjevači riču poput usrce ranjennih veprova s upalom tonzila.
A ovako je počelo, u režiji otaca tvrdog ili teškog rocka, samo ne metalnog. Sve se bazira na naramku originalnih riffova legendarnog Tonya Iommia. A Ozzy... Nije bilo dva takva.
Citam danas bas prvi doom metal album
Densen Beat B-100,TEAC TN 300,Pioneer DV-696AV,Quad 11L2,Atacama SE 24.
doro Citam danas bas prvi doom metal album [/QUOTE napisao:
Moze zvucati smijesno, ali po meni nije pogresno ako se cita na nacin "ideja doom metala je tu vec prisutna", ne doista da je taj album doom metal. Ali da, ti
Moze zvucati smijesno, ali po meni nije pogresno ako se cita na nacin "ideja doom metala je tu vec prisutna", ne doista da je taj album doom metal. Ali da, ti nazivi i "zanrovi" su stvarno bedast nacin pristupanja muzici. To je ono sto uvlike koci kreativnost.
Vi ne možete objavljivati nove teme Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati Vaše poruke Vi ne možete editirati svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi