Predhodnica tom u ilici OTP grundig , pa philips na cvijetnom no i još ranije velebit s marantzom e to je bila raskoš jedino si moral imat tateka u nemčiji i devizni da bi išta uplatio a koštalo je ko mjesto u sv. Petra a isporuka cca dva mjeseca no izlog za parenje okeca je bil ok . Još i dučan u martičevoj za wfaće mislim da je i to bilo od velebita no gadno su nas derali s ciframa i kad to pričaš danas mladcima gledaju kak da si opal s meseca
A Thorens gramofoni i Sound Wall zvučnici u Dalmatinsko (i Decca telkaći)j? Acoustic Research na Zrinjevcu? U Martićevoj Ferimport sa Wharfedale i Leak! Bilo je svega samo para nije bilo.
Davnih dana mojem najboljem frendu neki strikan iz Dojča (davni prijatelj njegovog oca došao u posjetu) donio na poklon Sony Walkman. Nismo se mogli načuditi kako je to čudo dobro sviralo. MIslim da je to Sony-jev najjači artikl u financijskom smislu sve do Plejstejšna. Ispazariše ga na milijune.
Vi ne možete objavljivati nove teme Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati Vaše poruke Vi ne možete editirati svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi