Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
Apparatus
Best of the Best
Krelle
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.prosinac.2018 u 17:18 |
Imamo. Skini si besplatno programče USB Writer. Izabereš fajl, izabereš target, on ti napravi butabilni stik za koju minutu i deri. Ajd javi kako ide instalacija.
|
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.prosinac.2018 u 17:34 |
|
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.prosinac.2018 u 19:22 |
maltus napisao:
Ne zeli mi napraviti butabilni USB-stick....prema njihovim uputama. Imate kakvu sugestiju? |
Koji kapacitet USB SD-a si uzeo? Na jednom mjestu navode da je potrebno 4 giga, a na drugom da treba 8 giga. U svakom slučaju, svaki eventualni problem u instalaciji, a da je sve ok rađeno s korisničke strane, im je veliki bug, pa to je inicijalni korak hej...
Editirao zed_alive - 07.prosinac.2018 u 19:23
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.prosinac.2018 u 22:05 |
Neće raditi s Atomom ebogapatak...ima neki postavljeni procesorski limit hm. Ne znam šta će mu limitiranje procesora za puko plejanje audia. Radi upsamplinga, moguće?
Ugl morat ću ga sutra isprobat prek regular laptopa s i5...
I da, image uredno stane na 4gb stick. Napravio instalaciju s Win32DiskImager-om.
Editirao zed_alive - 07.prosinac.2018 u 22:08
|
 |
maltus
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.prosinac.2018 u 08:34 |
zed_alive napisao:
maltus napisao:
Ne zeli mi napraviti butabilni USB-stick....prema njihovim uputama. Imate kakvu sugestiju? |
Koji kapacitet USB SD-a si uzeo? Na jednom mjestu navode da je potrebno 4 giga, a na drugom da treba 8 giga. U svakom slučaju, svaki eventualni problem u instalaciji, a da je sve ok rađeno s korisničke strane, im je veliki bug, pa to je inicijalni korak hej...
|
16 G. Kaze da mi je stick lockan... Nema swich za to... Danas ako stignem napravim prema Appiyevom uputstvu.
|
Samo glazbu slusam :)
|
 |
Solo
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.prosinac.2018 u 10:53 |
Minimalna veličina sticka je 8Gb. Glede kompa ni ja trenutno nemam neku pilu, Dell Optiplex 160 sa Atomom 1,6 GHz (400 kn na Ebay-u, pih!). Dapače sigurno nedovoljno u nekoj ozbiljnijoj varijanti. Tijekom ovih godina bilo je i problema da u toj konfiguraciji ozbiljnije i poslušam ali sada radi ko urica. Naravno da sam probao/testirao i I3 i I5... i radi lakše. Zvučno nisam doživio otkrivenje pa te stvari još nisam mijenjao... Polake... Preporuka od Euphony ekipe je minimalno I3. Oni razvijaju i svoju pripadajuću hardwersku konfiguraciju pa ćemo vidjeti u budućnosti....
Editirao Solo - 08.prosinac.2018 u 11:01
|
Timbral listening
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.prosinac.2018 u 18:29 |
Pokrenuo sa sticka, instalirao i nakon nešto fidlanja... sviri. Sad proučavam pretraživanje. Kupus brate.I odmah se sjetih koliko je Daphile & Orange Squeeze sjajno složen po tom pitanju.
Editirao Apparatus - 08.prosinac.2018 u 18:35
|
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.prosinac.2018 u 18:34 |
Grješka...
Editirao Apparatus - 08.prosinac.2018 u 18:35
|
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.prosinac.2018 u 19:34 |
probao pokrenut sa sticka, dobio samo login: ekran. na i5 laptopu headless sucelje ne radi makar je vidljiva adresa na wirelessu
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.prosinac.2018 u 20:17 |
Yebi ga, bori se, kaj da ti velim. Maloprije svratio stari drug na kafu, audiofilčina 100 godina. Ćubi kod mene povremeno i dobro je upoznat s mojim zvukom. Kad je sjeo, ja sam slušao Euphony nekih pola čuke i kažem mu kako je lepršaviji s nešto više rezolucije, ali je naravno rano i neozbiljno za bilo kakve decidirane zaključke. Stvar svira drukčije od Dafajla, normalno. Sjedimo tako, a ja ne budi lijen ištekam Jufoni i vratim Dafu. Za 3 minute dok je izndeksirao i dok sam pustio isto što smo slušali prije toga (nakupina Focus, album Moving Waves iz 1970.), prika veli: ovo ti radi bolje, ima puno više gripa, dinamički kontrast ti je bolji, a i fokus. Nema dileme, Dafajl je bolji, kaže on. A ja nešto mislim sjedeći sa stane na dvosjedu (on naravno u sredini gdje i treba), da ga yebesh, sve mi se pričinja i nije u krivu. Konačni verdikt ide sljedećeg tjedna.
|
|
 |