Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
maltus
Hiperaktivan
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.veljača.2019 u 08:14 |
Imal sam na grabi Solaja Audio sa modulima Hypex 400 W. Napajano switchingom u istoj kutiji. Ima snage i to je sve. Vidi sinus, gore izlaz a dole ulaz u pojacalo. 
|
Samo glazbu slusam :)
|
 |
Gašo
Best of the Best
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.veljača.2019 u 08:56 |
To je normalno za D klasu. Izlazni pasivni low pass filter , obicno drugog reda, ne moze potpuno izolirati nosecu switching komponentu, pa ostaje vidljiva, no to zvucnik ne moze reproducirati. Ako smanjis vremensku bazu skopa vidi se da je ovo zadebljanje zapravo sinusoida od 100>KHz.
Editirao Gašo - 08.veljača.2019 u 08:58
|
RPi3+Digi Pro(Soundness mod), Berkeley Audio - Alpha DAC Series 1 MQA(Soundness mod),Marohei Maduro S, Pioneer C-21,Marohei Maduro S, Pioneer M-22, Neotech SOCT-18 TP, ATC SCM 19 V2
|
 |
nu!me!
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.veljača.2019 u 09:27 |
Ovo povise je hypex UCD serija dok se ovdje prica o ncore (nc) koja osim snage ima i nesto muzike
|
"Everything should be made as simple as possible, but no simpler."
|
 |
maltus
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.veljača.2019 u 09:50 |
Gašo napisao:
To je normalno za D klasu. Izlazni pasivni low pass filter , obicno drugog reda, ne moze potpuno izolirati nosecu switching komponentu, pa ostaje vidljiva, no to zvucnik ne moze reproducirati. Ako smanjis vremensku bazu skopa vidi se da je ovo zadebljanje zapravo sinusoida od 100>KHz. |
Da, znam to. Trenutno, vise od godine, preslusavam ovo sa TPA3118:
|
Samo glazbu slusam :)
|
 |
nu!me!
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.veljača.2019 u 10:16 |
TPA svira ok, ali kineski LJM L25D svira bolje dok nc252 svira bolje od LJMa i ICEpower 125ASX2
|
"Everything should be made as simple as possible, but no simpler."
|
 |
robika3a
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.veljača.2019 u 10:19 |
Electron Audio Ion su sjajna pojačala.
Hypex Ncore su također sjajna pojačala.
Nord i Apollon sastavljaju Hypex Ncore pojačala i dodaju različite ulazne buffere kojima više ili manje "farbaju" zvuk.
Do osobnog uvida u ovom je slučaju, po mom mišljenju, moguće doći jedino slušanjem (i to višednevnim).
P.S.: Hypex NC500 moduli (ne NC502MP) proizvode se samo kao mono pojačala - kad se nalaze u stereo pojačalu radi se o dva mono pojačala, s odvojenim napajanjima, u zajedničkoj kutiji.
|
Vrijedi mi onaj sustav čija reprodukcija glazbe i emocije traže da ih ostanem slušati.
Chord Mojo -> Chord SPM 1050 -> mbl 126 + Sony SA-WX900
|
 |
soundnewsdino
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.veljača.2019 u 11:18 |
ziki napisao:
Pročitaj još jednom cijeli post. Udahni duboko, razmisli pa onda ako nešto nije jasni napiši. |
Aj ne mudrijaj. Kao da ne znaš o čemu pišem. O motivima kupnje smo ovdje pisali više puta i sada se čudiš što ekipa s ovog formuma pri kupnji razmišlja o prodaji. Čudo za koje pojmiti treba duboko udahnuti. Kao i za tvoj post...Hegel filozofija.. 
|
 |
hudo
Super Aktivan
Status: Online
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.veljača.2019 u 12:19 |
soundnewsdino napisao:
ziki napisao:
Pročitaj još jednom cijeli post. Udahni duboko, razmisli pa onda ako nešto nije jasni napiši. |
Aj ne mudrijaj. Kao da ne znaš o čemu pišem. O motivima kupnje smo ovdje pisali više puta i sada se čudiš što ekipa s ovog formuma pri kupnji razmišlja o prodaji. Čudo za koje pojmiti treba duboko udahnuti. Kao i za tvoj post...Hegel filozofija..  |
Idemo off topic, samo kulturno raspravljati
Ja kada kupujem gledam dali cu moci prodati, netko drugi ne mora.
|
"Vodič kaže da ne postoji vještina letenja - rekao je Ford - ili točnije rečeno, štos je u tome da naučiš kako da se baciš na zemlju i promašiš"
|
 |
Gašo
Best of the Best
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.veljača.2019 u 12:56 |
Ovi navedeni nemaju nikakvu prednost pre IONima , što se prodaje tice.
Osim toga sa D klasama postoji nekakava paranoja da je sve novije odmah i bolje pa ionako cini se nemaju neku trajnu vrijednost.
Zapravo tako je s vecinom điđa danas. Hypex ovaj, Sabre onaj.....
|
RPi3+Digi Pro(Soundness mod), Berkeley Audio - Alpha DAC Series 1 MQA(Soundness mod),Marohei Maduro S, Pioneer C-21,Marohei Maduro S, Pioneer M-22, Neotech SOCT-18 TP, ATC SCM 19 V2
|
 |
soundnewsdino
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.veljača.2019 u 13:33 |
hudo napisao:
soundnewsdino napisao:
ziki napisao:
Aj ne mudrijaj. Kao da ne znaš o čemu pišem. O motivima kupnje smo ovdje pisali više puta i sada se čudiš što ekipa s ovog formuma pri kupnji razmišlja o prodaji. Čudo za koje pojmiti treba duboko udahnuti. Kao i za tvoj post...Hegel filozofija..  |
Idemo off topic, samo kulturno raspravljati
Ja kada kupujem gledam dali cu moci prodati, netko drugi ne mora.
|
Sve ok. Svatko zna svoje...
|
 |