Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
zed_alive
Hiperaktivan
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.siječanj.2020 u 15:13 |
ne znam koji ti je format problem preko SPDIF coaxa? SPDIF coax podržava do 24/192, a DSD ide preko DoP (DSD over PCM)
|
kupujem tehnički ispravni audio
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.siječanj.2020 u 15:20 |
nharamb1 napisao:
Ono što bih htio je silent PC sa jakom konfiguracijom i Roon program na to. Zašto - zato jer sam ga imao free i u dva tjedna utvrdio da radi fantastično: nenametljivo, slojevito, stage, sa lakoćom slušate i uživate u glazbi. Bolji serveri su IMHO ipak precijenjeni.Lp |
nabavio sam si jedan PC silent fanless thin client baziran istom procesoru kao i na mini laptopu koji mi je imao najbolji zvuk. i općenito maltene identična konfiguracija
rezultat je bio najgori zvuk os svih PC-jeva koje sam isprobao. čak to ni Schiit Eitr koji ima punu galvansku izolaciju nije uspio progutati
zaključak je da fanless ne garantira da ti matična ploča neće generirati puno smeća. nažalost, tu su stvari dosta mutne. isprobati pa vidit koja je bolja. praktički nema recepture što je bolje, probat i vidit kako stvari stoje
Roon je vjerujem super, ali ovo je pitanje hardvera, kao takvo je neovisno, to je koliko noisea će ti biti filano preko USB-a s matične ploče, neovisno je to od Roona i Roon tu ne pomaže, ne guta
|
|
 |
nharamb1
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.siječanj.2020 u 19:24 |
Da, sorry DSD over PCM to sam u brizi smetnuo s uma. Roon sam probao s dobrog laptopa i bilo je jako dobro. Ako i bude ikad fanless u igri probat ću se informirati što i kako stvari stoje sa šumom, kad sam imao propisku sa Roon-om nisu mi doduše rekli što je po njima najbolje (odnosno ono njihovo!) ali su rekli kad se odlučim da će mi tada pomoći. To je i razumljivo obzirom na svakodnevni napredak ljudi u tim poslovima s kompovima!
Hvala ti još jednom.
Lp
|
hardy
|
 |
nharamb1
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.siječanj.2020 u 09:27 |
Pozdrav još jednom,
Kupio bih dakle digi+pro, da ne stojim na mjestu. Zanima me nakon spajanja da li u Volumio ide: Is2 on Hifibery digi+ Reboot
Ili treba dodatno neke naredbe upisivati...
Hvala na strpljenju. Lp
|
hardy
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.siječanj.2020 u 09:43 |
to dvoje ti je sve vezano uz definiranje digi+ pro na volumiu
|
|
 |
nharamb1
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.siječanj.2020 u 10:10 |
Hvala g.dežurni🙌
Naručujem!
Lp
|
hardy
|
 |
ear_drum
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.siječanj.2020 u 18:45 |
nharamb1 napisao:
Pozdrav još jednom,
Kupio bih dakle digi+pro, da ne stojim na mjestu. Zanima me nakon spajanja da li u Volumio ide: Is2 on Hifibery digi+ Reboot
Ili treba dodatno neke naredbe upisivati...
Hvala na strpljenju. Lp | Pogledaj i allo.com i njihovu digione, a osobito signature verziju. Istina, tu onda slijede i dalje "komplikacije" oko napajanja itd..., ali to je dio ovog hobija.
|
 |
Noddy
Newbie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.siječanj.2020 u 12:15 |
Allo DigiOne signature player ili još bolje Allo USBrdige sig. Dodati obavezno Shanty napajanje.Uklapa se u budžet,a pruža i mnogo više od toga, prvenstveno mislim na zvuk.
|
 |
Noddy
Newbie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.siječanj.2020 u 12:18 |
Mislio sam na budžet pokretača teme .
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.siječanj.2020 u 12:58 |
jel netko od vas ima te Allo Signature uređaje, uspoređivao to s nečim drugim, pa iz iskustva? kad te PCB košta 300 dolara...
|
|
 |