Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
MiljenkoC
Hiper aktivan
DALI freak
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.studeni.2020 u 17:05 |
Apparatus napisao:
Moj bed. Ne bih ni spominjao da sam znao da će mi se Miljac uspjenit (Glavu ko šljivi, njega molitva uvijek može izvuć) jer sam zaboravio da će odmah jedva dočekati i na devet konja doletjeti onaj Dorian (a.k.a. Indrid Cold) s 4 bazuke i bacačem plamena. Drugi put ću bolje pripaziti. |
Zakaj bih se ja pjeniJo? Ja zadovoljan s onim kaj imam. Samo sam htio saznati gdje je problem  .
BTW, iz ove kože nemrem i moral bum ostatak života provesti uz šrot 
|
Obi-Wan Kenobi says "Use the search Luke", and Yoda says "RTFM, you should"
|
 |
glava
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.studeni.2020 u 17:14 |
Morat ćeš se počet molit da lakše otrpiš taj šrot
|
 |
glava
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.studeni.2020 u 17:22 |
popol_vuh napisao:
Apparatus napisao:
Naravno, ja se s Dorianom ne slažem niti bih ovako bagerisao jer sam osoba puno veće širine od njega. I ne bih po Meku sraćakao generalno. Stav i izvanvremenski šarm (rustikalni praznik za oči) te statusna simbolika im se ne može zanijekati, a siguran sam da imaju i izvrsnih uređaja. No da ne bih kupio njihov amp to je istina. |
Eto na drugom forumu tema o Meku kao firmi i razgovor od strane njegovih korisnika spontano skrenuo na Rolexe i ostale skupe satove i zadržao se u toj domeni...kako je to dobro ulaganje i dobar proizvod sa stajališta posjedovanja. |
Ja Rolex nikad ne bi kupio jer mi seljački izgleda. Al ne sumnjam da je dobre kvalitete. Nekidan sam kupio Garmin Instict pa sad gledam kuda vozim , koliki mi je puls, i koliko hodam. Mislio sam TAG Heuer Aquaracer al ne dam lovu na gluparije 
Ne znam koliko je Mek i ostala hifa dobra sa stajališta posjedavanja al nitko se nije obogatio čuvanjem nekog komada hife i kasnijom preprodajom. Neki stari auti znaju dobit na vrijednosti al nisam čuo za hifu. Osim Sansuija valjda...
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.studeni.2020 u 20:48 |
popol_vuh napisao:
Eto na drugom forumu tema o Meku kao firmi i razgovor od strane njegovih korisnika spontano skrenuo na Rolexe i ostale skupe satove i zadržao se u toj domeni...kako je to dobro ulaganje i dobar proizvod sa stajališta posjedovanja. |
Užasno dugo to pratim i ne bih rekao da je ikad išta steklo takav status kulta i simbola imućnosti, poput McIntosha. Nije to novijeg datuma, mislim da su tako prepoznati još 60-ih. Frank McIntosh i Samuel Marantz ispred svih su započeli priču zvanu audio, još 50-ih. U ortodoksnom audio miljeu poznavatelja možda ne baš toliko, ali kod ljudi koji imaju love, ganjaju stil, vole platiti jer im to daje osjećaj vrijednosti (tipični bogataši), kod raznih šrinkova, stomatologa i inih vračeva koji su ugledni i imućni po difoltu, kod bogatih hilbilija koji bi htjeli biti ono što nisu... svakako audio brand broj jedan na listi poželjnosti. Uz sve ostalo kod sakupljača statusnih simbola. Mislim da im nitko ne može parirati statusom veće legende i u tom smislu su vječni fenomen. McIntosh je najveća legenda.
|
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.studeni.2020 u 01:45 |
Indrid Cold napisao:
No jedno im se mora priznati i skinuti kapu do poda, realno elektronika unutra je u rangu nekog kit kineskog pojacalca sa AlieXpress-a i to prodati za 100kila kuna i vise je stvarno za odati priznanje tko to uspije. Osobno inace volim Mac-a bas zbog te cijene, ono sto pod normalno na servisu jedva mozes naplatiti 50eur, to kad radis Maca prode za 1000eur cijena za ruke da nitko ne prigovori. |
dobro, kak onda majstori dobe da to ipak zvuči kako treba? valjda im se ipak mora odati neko priznanje, ako od potpunog jeftilena dijelova slože pristojan zvuk
|
kupujem tehnički ispravni audio
|
 |
donkimizer
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.studeni.2020 u 01:56 |
Sinergija - dvije loše komponente čine dobru. Znaš ono, neprijatelj mog neprijatelja...
|
 |
Sveti_Ilija
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.prosinac.2020 u 21:37 |
Opet da ne otvaram novu temu, evo nešto sam kupio lijepo.
Jučer su svirali ko zadnje smeće tj ko plastika sa hrelića od 2000w, danas rade cijeli dan, malo razještaj, malo usviravanje i sad je to već pristojno s tim da imaju ogromnu trodimenzionalnu pozornicu. Ko zna koliko nisu dugo radili.
|
 |
Darco
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.prosinac.2020 u 21:44 |
Za slabije upucene, radi se o...?
|
Predstavnik neukih. Počnimo sa domaćim stvarima
|
 |
Sveti_Ilija
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.prosinac.2020 u 21:46 |
Končar S100
|
 |
Darco
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.prosinac.2020 u 22:40 |
Sumnjam, Končar bi to napravio sa više stila...jedino ako nije ova postkomunisticka generacija
Editirao Darco - 01.prosinac.2020 u 22:41
|
Predstavnik neukih. Počnimo sa domaćim stvarima
|
 |