Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
THRESC
Groupie
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bowers and Wilkins CM8 S2 Objavljeno: 25.kolovoz.2020 u 21:15 |
Razmišljam o kupnji zvučnika Bowers and Wilkins CM8 S2. Stari su cca 4.godine,savršeno očuvani,a cijena je oko 8000kn za par. Ima li netko iskustva o navedenim zviučnicima i da li je cijena ok ? Inače slušam rock,70,80,90 itd..uglavnom sve što dobro zvuči.a spojeni će bit na Denon AVR-X3600H
LP Franjo
|
HrTom
|
 |
Zundapp
Hiperaktivan
Zed
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.kolovoz.2020 u 14:20 |
Imao sam priliku da ih cujem jednom u prolazu i iznenadilo me je da su im visoki bili malo "zatvoreni"? Najvise me je iznenadio sto su to bili B&W zvucnici koji su upravo poznati po otvorenim visokim tonovima koji su transparentni i "klingaju" skoro do vjecnosti. Ovdje to nije bio slucaj, brzo je to "klinganje" zavrsavalo. Eto, mozda je to bilo samo tu u toj prostoriji, ali za ostalo neznam. Bas je dobro lupao i zvuk je punio prostoriju dobro, ali ti visoki tonovi su mozda mogli biti malo vise transparentni.
|
Zed
|
 |
donkimizer
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.kolovoz.2020 u 18:30 |
Te baš nisam čuo, posjedovao sam davno 683 i 685, a slušao sam i 800 seriju. Oni općenito nemaju neutralan karakter i to ti možda može zasmetati na ponekom sadržaju tako da svakako poslušaj prije kupnje.
|
 |
spacelab
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.kolovoz.2020 u 18:39 |
Vrlo dobri zvučnici, slušao sam verziju CM8 . Ako ćeš ih kupiti onda ih spoji na pojačalo, zaboravi receiver. Obrati pažnju kod slušanja da li imaju dovoljno basa. Try before buy. < id="SL_locer" ="" title="Lock-in "> | < id="SL_lng_from" ="SL_lngs">< value="auto">Detect language< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="am">Amharic< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="be">Belarusian< value="bn">Bengali< value="bs">Bosnian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="ceb">Cebuano< value="ny">Chichewa< value="zh-CN">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="co">Corsican< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="fy">Frisian< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="ha">Hausa< value="haw">Hawaiian< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hmn">Hmong< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="ig">Igbo< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="jw">Javanese< value="kn">Kannada< value="kk">Kazakh< value="km">Khmer< value="ko">Korean< value="ku">Kurdish< value="ky">Kyrgyz< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="lb">Luxembourgish< value="mk">Macedonian< value="mg">Malagasy< value="ms">Malay< value="ml">Malayalam< value="mt">Maltese< value="mi">Maori< value="mr">Marathi< value="mn">Mongolian< value="my">Myanmar (Burmese)< value="ne">Nepali< value="no">Norwegian< value="ps">Pashto< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="pa">Punjabi< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sm">Samoan< value="gd">Scots Gaelic< value="sr">Serbian< value="st">Sesotho< value="sn">Shona< value="sd">Sindhi< value="si">Sinhala< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="so">Somali< value="es">Spanish< value="su">Sundanese< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="tg">Tajik< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="uz">Uzbek< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="xh">Xhosa< value="yi">Yiddish< value="yo">Yoruba< value="zu">Zulu | | < id="SL_lng_to" ="SL_lngs">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="am">Amharic< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="be">Belarusian< value="bn">Bengali< value="bs">Bosnian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="ceb">Cebuano< value="ny">Chichewa< value="zh-CN">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="co">Corsican< ed="ed" value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="fy">Frisian< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="ha">Hausa< value="haw">Hawaiian< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hmn">Hmong< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="ig">Igbo< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="jw">Javanese< value="kn">Kannada< value="kk">Kazakh< value="km">Khmer< value="ko">Korean< value="ku">Kurdish< value="ky">Kyrgyz< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="lb">Luxembourgish< value="mk">Macedonian< value="mg">Malagasy< value="ms">Malay< value="ml">Malayalam< value="mt">Maltese< value="mi">Maori< value="mr">Marathi< value="mn">Mongolian< value="my">Myanmar (Burmese)< value="ne">Nepali< value="no">Norwegian< value="ps">Pashto< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="pa">Punjabi< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sm">Samoan< value="gd">Scots Gaelic< value="sr">Serbian< value="st">Sesotho< value="sn">Shona< value="sd">Sindhi< value="si">Sinhala< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="so">Somali< value="es">Spanish< value="su">Sundanese< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="tg">Tajik< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="uz">Uzbek< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="xh">Xhosa< value="yi">Yiddish< value="yo">Yoruba< value="zu">Zulu | | | | | | |
Text-to-speech function is limited to 200 characters
|
 |
THRESC
Groupie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.kolovoz.2020 u 20:49 |
Ako je dobar reciver i daje dosta snage ima li ga smisla mijenjati za pojačalo? Što se tiće samog zvuka slušao sam i ja i nemam zamjerke na visoki,a i bas mi je bio zadovoljavajući iako ne bi bilo loše da ima više. Kako vam se čini cijena,da li je to puno novaca ili je ok ?
|
HrTom
|
 |
spacelab
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.kolovoz.2020 u 20:17 |
Ima smisla, zaboravi receiver s takvim zvučnicima. Cijena je u redu, ja bi na tvom mjestu navratio do ovog dućana i poslušao par zvučnika koji su na akciji, recimo Dynaudio i Kudos, eventualno ako imaju još koji Elac za tu cijenu i nakon toga odlučio ...
|
 |
THRESC
Groupie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.veljača.2021 u 12:37 |
Odlučio sam se ipak na kraju na kupnju Bowers and Wilkins CM8 S2 Spojio sam ih za sada na reciver Yamahu RX-A3010 i sve to skupa zvuči jako dobro.Zanima me da li je netko spojio na reciver istoremeno i soundbar?Da li je moguće da kad upalim TV radi oboje ?Ima li neki prijedlog za pojačalo koje bi bilo bolje uz navedene zvučnike a da ima HDMI ili barem optiku ?
|
HrTom
|
 |
donkimizer
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.veljača.2021 u 16:23 |
Stereo integrirci uglavnom nemaju HDMI. Koja je poanta da ti soundbar i zvučnici sviraju istovremeno? Iako se može nešto iskemijati vjerojatno, nema baš previše smisla niti ćeš dobiti išta pozitivno time.
|
 |
Gašo
Moderator Group
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.veljača.2021 u 18:32 |
Ovo je više traženje potvrde gotove odluke.
|
RPi3+Digi Pro(Soundness mod), AD1865 filterless non oversampling DAC ,Marohei Maduro S, Pioneer C-21,Marohei Maduro S, Pioneer M-22, Acoustic zen-Satori, ATC SCM 19 V2
|
 |
THRESC
Groupie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.veljača.2021 u 20:41 |
Gašo napisao:
Ovo je više traženje potvrde gotove odluke. |
Pa nije gotova odluka već komentiram trenutno stanje.
Znam da stereo integrirci uglavnom nemaju HDMI,a da li ih ima sa optikom ? Nije poanta da soundbar i zvučnici sviraju istovremeno več ako gledam film i može sve skupa raditi,ali mi je ideja da radi sooundbar,a kad slušam muziku samo stereo integrirac.
Editirao THRESC - 22.veljača.2021 u 20:45
|
HrTom
|
 |