nagluh - thanks za info o Can-u i o sustavu, super!
Ove ploče iz zadnjeg posta opet - veri najs, vidim da stvarno uživaš i imaš u čemu :). Znam o kakvom guštu se radi ,nema do toga kad imaš vremena i puštaš ploče. To je susret s muzikom prve vrste.
nagluh - thanks za info o Can-u i o sustavu, super!
Ove ploče iz zadnjeg posta opet - veri najs, vidim da stvarno uživaš i imaš u čemu :). Znam o kakvom guštu se radi ,nema do toga kad imaš vremena i puštaš ploče. To je susret s muzikom prve vrste.
Mo's mislit cijeli dan. Negdje oko podne susjed pocinje s vjezbama na saksofonu, nije coltrane ali moram reci impresivno, ne bunim se na buku vec i sam dodam drva na vatru.
Malo me kopkaju zvucnici koje koristim, citao sam puno pohvala neke u stilu nevjerojatno za cijenu ili dobri kao nekoliko puta skuplji.
Kopka me koliko bi me kostao upgrade koji bi se prilicno osjetio. Ovo sam uzeo navrat nanos kad je covid poceo i ugodno me iznenadilo . Imam neke slabosti na dynaudio ali ne daje mi se novac za nesto sto je marginalno bolje.
Vi ne možete objavljivati nove teme Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati Vaše poruke Vi ne možete editirati svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi