Pošto se kolega iz Jazz kluba žali da je gužva u ovoj rubrici da i ja malo doprinesem temi.
U petak sam pokušavao proći preko Kvatrića na autoput, ali su nešto prtljali po Heinzelovoj pa se stvorila nevjerojatna gužva.
Lijep dan pas spava na zadnjem sjedalu, prozori zatvoreni, klima upaljena, pojačan treći program radija prava kućna atmosfera.
Pred menom malo kilometara, ali jako puno čekanja u koloni.
Na radiju emisija o Elgaru meni jednom od dražih klasičara. Svašta čovjek sazna o njemu iz takvih emisija, ali nije to što hoću reći nego po običaju mi u uhu ostane informacija o kraljici(ne ženi majci ni Torcide) njegovog cello koncerta.
Slušao sam to prije od nje ali nisam obraćao pažnju na njezinu sudbinu nego samo na svirku.
Naravno kada sam došao doma kolega Net me je pobliže upoznao sa njezinom tužnom sudbinom, a kako Denza i Alexa uvijek oplakuju prerano otišle majstore odmah sam se njih sjetio.
Evo jedan zanimljiv filmic o njoj.
http://www.youtube.com/watch?v=dviK7BG9txA
Nije mi vrag dao mira pa sam i film koji je snimljen o njenoj sestri i njoj pogledao.
Hilary and Jackie.
Film nije bog zna šta ali trenutno nema boljeg pa pogledajte ako nemate ništa pametnije.
Post editirao admin - 22.travanj.2013 u 23:09