Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
Sale
Super Aktivan
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.travanj.2006 u 23:58 |
Long time no hear
Nedavno zaglavio u DVD playeru:
Dave Matthews Band - the Central Park concert
Zvuk - 5
Slika - 5
Dodatci - da vam pravo kažem nemam pojma, jer mi je koncert tako dobar da nisam ni pogledao. U svakom slučaju, dvostruki DVD krcat svirkom. Topla preporuka
Steely Dan - 2 against the nature
Zvuk - 5
Slika - 5
Ni ovdje dodatke neću komentirati. Na kraju krajeva, Steely Dan je izdao dokumentarac gdje detaljno opisuju svoj rad, a uz zadnji album (Everything Must Go) postoji bonus DVD na kojemu je zgodan kratkotrajni filmić.
Natalie Cole - Ask a woman who knows
Zvuk - 5
Slika - 5
Dodatci -
|
Raysonic SP-300a -> Martin Logan Aerius
http://www.sasamiocic.com
|
 |
Aquarius
Hiperaktivan
Mr. Twitter
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.travanj.2006 u 00:48 |
Supertramp - The Story So Far

Iako ovaj DVD ne obuhvaća cijelokupan rad ove super popularne grupe iz 70-ih i 80-ih, ipak daje zanimljiv uvid u svojevrsnu rock antologiju. Pratimo nastupe grupe s njihove turneje "Famous Last Words" iz 1983, održane u Torontu i Munchenu, kao i intervjue s članovima benda. S produkcijske strane ovog DVD-a, ne treba očekivati audio/video senzaciju. "The Story So Far" namijenjen je prije svega nostalgičarima. Slika 3-4 Zvuk 3 Sadržaj 4
|
 |
mihajlovskib
Newbie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.travanj.2006 u 16:39 |
ja ih imam oko 150 concerta.ali concert KEITH JARETT vam je za svakupreporuku.dobro st se setili
|
bata
|
 |
dm57
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.travanj.2006 u 17:04 |
Preporuka za Eagles - Live koncert (ne znam tocno naziv, ali je live koncert iz Australije ako se ne varam, snimano nedavno - Eagles-i su malo ostarjeli ali sviraju kao i prije)
Kod ove snimke je odlican i zvuk (DTS 5.1) i slika.
|
 |
robot
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.travanj.2006 u 00:12 |
Kad smo kod eaglesa, malo offtopica, mada me nakon ovoga neki mogu proglasiti krscanskim fundamentalistom, no neke stvari bas i nisu slucajne. Davno sam procitao neku knjigu o sotonizmu i rock glazbi, i eaglesi zauzimaju jedno poglavlje, i njihova pjesma hotel californija koja se smatra manifestom sotonizma. Prije par godina par momčica koji sviraju su mi pomocu nekakve digitalne igracke pustili stairway to heaven unatrag, i u jednom trenutku jasno se cuje kako plant pjeva sweet satan, a navodno cijela pjesma se da unatrag razumjeti i ima potpuno drugo znacenje. Page je stara vračara, na svim albumima zeppelina naci cete svakve črčkarije "drugog znacenja". U konacnici je kupio dvorac u škotskoj u kojem je "radio" aleister crowley (njega mozete naci i na omotu sgt peppera, medju inima). O stonesima i sympaty for the devil, helter skelteru, mansonu, je dosta napisano, black sabbath, ac dc, blue oyster cult (mislim da u pjesmi 7 screaming dizbusters uzivo cak i prizivaju osobno mr. blacka). Morrison se poistovjecivao sa lizzard kingom, a guster je jedan od simbola "njega", a Clapton uvijek navodi mog imenjaka Robert Johnsona kao njegovog najveceg uzora, a taj je bio notorni praktikant voodoa (puno toga je inkorporirao u svoju glazbu a najpoznatija je simbolika razkrizja (crossroads), gdje on prodaje dusu vragu kako bi postao najbolji gitarist. Sam blues ima dosta elemenata voodooa, i raznih animistickih religija iz afrike, (šamanizma), za induciranja drugih stanja svijesti,odnosno tako vrač potcinjava svoje pleme koje ga bez pogovora sluša... Eto da ne davim puno,o ovome bi se dalo gudit' dugo,no nije zgorega stvari nekad pogledati sa druge strane... http://www.albinoblacksheep.com/flash/stairway.php
Editirao robot - 21.travanj.2006 u 00:24
|
 |
aaaa
Groupie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.travanj.2006 u 00:26 |
Kad si vec toliko upucen u sotonizme daj nam objasni koji se vrag krije iza Thompsona
|
 |
Aquarius
Hiperaktivan
Mr. Twitter
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.svibanj.2006 u 02:20 |
 Izvrsno izdanje. Na DVD-u, uz koncert snimljen 2001. u Parizu, nalaze se još i putopisni intervjui, 7 glazbenih spotova i još par dodataka. 107 minuta čiste uživancije. Slika 5 Zvuk 5 Sadržaj 5
Editirao Aquarius - 03.svibanj.2006 u 02:25
|
 |
zook
Hiperaktivan
mrzitelj malih skakutavaca
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.svibanj.2006 u 07:16 |
aaaa napisao:
Kad si vec toliko upucen u sotonizme daj nam objasni koji se vrag krije iza Thompsona  |
|
đez je limunada
|
 |
glava
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.svibanj.2006 u 07:38 |
Možeš se smijat koliko god hoćeš...robot to nije sam izmislio. Ako to već do sada nisi čuo valjda nećeš da čuješ.
|
 |
Dumba
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.svibanj.2006 u 16:35 |
Herbie Hancock Trio : Hurricane
Glazbeno strasno dobro odradjen koncert!
Pat Metheny group : We live here - Live in Japan
Jos jedan od onih DVD-ova koje svakako treba imati
|
Won't you help to sing, these songs of freedom
Cause all I ever had, redemption songs!!!!
|
 |