Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
DARKOB
Hiper aktivan
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.lipanj.2006 u 21:21 |
Gasho napisao:
DARKOB napisao:
Odlična SH prilika su zvučnici Infinity RS Epsylon u Dobrom Zvuku ! | Znao sam , kad tad. |
Ne vidim tu ništa smiješno  ako se ne varam na jednom sajmu su bili prezentirani baš kada su se pojavili  glazba koja je svirala na njima bila je klasika  vrlo upecatljivo...
|
Ponekad tamna strana pobijedi...
|
 |
Gašo
Moderator Group
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.lipanj.2006 u 21:43 |
Pa smiješno je to što ti treba baram 40 kvadrata za njih , ovi koji se prodaju koštaju 38000kn sa pojačalom za basove i treba im doslovno temeljita restauracija , od furnira do nove mrežice i tko zna što.
Dobra prilika za entuzijaste sa velkom sobom. 
|
RPi3+Digi Pro(Soundness mod), AD1865 filterless non oversampling DAC ,Marohei Maduro S, Pioneer C-21,Marohei Maduro S, Pioneer M-22, Acoustic zen-Satori, ATC SCM 19 V2
|
 |
DARKOB
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.lipanj.2006 u 21:57 |
Gasho napisao:
Pa smiješno je to što ti treba baram 40 kvadrata za njih , ovi koji se prodaju koštaju 38000kn sa pojačalom za basove i treba im doslovno temeljita restauracija , od furnira do nove mrežice i tko zna što.
Dobra prilika za entuzijaste sa velkom sobom.  |
Mislim da koštaju cca 29000 kuna, je možda trebaju nove mrežice. Možeš imati prostoriju u kojoj bočni zidovi popiju sav bas bez obzira na veličinu drajvera. 
|
|
 |
butros gali
Hiperaktivan
friški plesnivec
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.lipanj.2006 u 21:59 |
Da prostiš, trkeljaš bedastoće.
|
 |
Gašo
Moderator Group
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.lipanj.2006 u 22:01 |
A jel , bum pričekal , kad cijena padne na 10000kn.
Daj Darko ne sanjari. Tim zvučnicima treba velika prostorija i gotovo , jer su veliki i ne možeš ih slušati iz bliza.
|
RPi3+Digi Pro(Soundness mod), AD1865 filterless non oversampling DAC ,Marohei Maduro S, Pioneer C-21,Marohei Maduro S, Pioneer M-22, Acoustic zen-Satori, ATC SCM 19 V2
|
 |
DARKOB
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.lipanj.2006 u 22:06 |
butros gali napisao:
Da prostiš, trkeljaš bedastoće. |
 od kuda ti takva hrabrost za ovu vrst komentara  btw dobro poznajem prostoriju o kojoj sam pisao u prethodnom postu.
|
|
 |
DARKOB
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.lipanj.2006 u 22:08 |
Gasho napisao:
A jel , bum pričekal , kad cijena padne na 10000kn.
Daj Darko ne sanjari. Tim zvučnicima treba velika prostorija i gotovo , jer su veliki i ne možeš ih slušati iz bliza. |
Ma, naravno, sve to stoji !  Njih sam napomenuo, jer pretpostavljam da postoje audiofili koji posjeduju velike prostorije.
|
|
 |
butros gali
Hiperaktivan
friški plesnivec
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.lipanj.2006 u 22:17 |
DARKOB napisao:
butros gali napisao:
Da prosti�, trkelja� bedastoće. |
 od kuda ti takva hrabrost za ovu vrst komentara  btw dobro poznajem prostoriju o kojoj sam pisao u prethodnom postu. |
 , bojim se samo zubara, gadim se infuzije. Zidovi bu ti upili višak basa od lavora (mislim na bas drivere) . Kaj god. Lavor je lavor i tu nema pomoći osim veličine prostorije i duuuuuuuuuuuuugačke slušne fronte. Zidovi ne upijaju bas. Ili ga propuštaju (beton) a prigušuju visoke ili obratno prigušuju bas područje , a propuštaju visoke. Naravno da dosta ovisi i o dampiranju prostorije, ali prvenstveno u srednjem i gornjem registru.
|
 |
DARKOB
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.lipanj.2006 u 22:20 |
Između ostaloga dosta toga ovisi o materijalu od kojeg su zidovi napravljeni, nema svatko betonske ili ciglene zidove u stanu itd....
|
|
 |
Gašo
Moderator Group
analogni šnelšvaser
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.lipanj.2006 u 22:21 |
Da imam velku prostoriju i brdo love onda bi zaobišao ove legende u tak-tak stanju , i upiknuo bi supermoderne Jamo 909- open baffle, prozor u snimku zvučnike.
No to više nema veze sa retro audio temom. 
|
|
 |