Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
demo995
Senior Member
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.kolovoz.2019 u 13:13 |
demo995 napisao:
zed_alive napisao:
demo995 napisao:
Znam otprilike kako ide zakon...samo eto, isto tako znam da vole zahebavat...jednom su me pošteno oderali pa sam na oprezu  |
Sam pitanje, za kaj su te oderali?
Mogu zajebavat potencijalno, ali kad im predočiš račun s aliexpressa koji glasi za taj order, nemaju šta za*hebavat. |
Konkretno se radi o tenisicama za bacanje (jer hićem kuglu i disk), naručio sam ih iz kine prek nekog dućana, cijena je bila +-100€ + šiping i još štošta, na kraju oko 1000kn, kad sam ih podizao keširao sam par kn ispod 1500...s početnih 100€ završio na 200€ Ovaj alu na kraju krajeva nije skup pa i ako oderu opet je razumna cijena, ali neke stvari neću iz principa. |
To je bilo prije cca 3 godine, možda se od tada nešto promijenilo, nabolje.
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.kolovoz.2019 u 13:17 |
demo995 napisao:
Konkretno se radi o tenisicama za bacanje (jer hićem kuglu i disk), naručio sam ih iz kine prek nekog dućana, cijena je bila +-100€ + šiping i još štošta, na kraju oko 1000kn, kad sam ih podizao keširao sam par kn ispod 1500...s početnih 100€ završio na 200€ Ovaj alu na kraju krajeva nije skup pa i ako oderu opet je razumna cijena, ali neke stvari neću iz principa. |
Ovaj alu mala vrijednost, i ja za takav paket ne očekujem čak ni komplikaciju, tipa da ti netko javi da im predočiš račun. Ak to dojde carinicima i otvore paket, isto tak bu ga samo i zatvorili. Znaju oni što koliko šta vrijedi. Tak da, ak mene pitaš, naruči i budi miran, sve bu glatko i bez dodatnog troška.
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.kolovoz.2019 u 17:24 |
demo995 napisao:
Evo ima strojopromet Alu trake 15mm na lageru, min narudžba 300kg pa ako je netko zainteresiran da zajedno kupimo.  |
Samo? Dobro da nije 3 tone. Nemam pojma, ja bio prije nekih 6-7 godina i otpilili mi ficlek inox štange bez frke. Jedino me frajer uvjeravo da je magnetični inox, a nije bio. Sreća da sam bio dovoljno pametan i ponio magnet. Na kraju smo našli što mi treba. Možda su se u međuvremenu uskurtchili.
|
|
 |
demo995
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.kolovoz.2019 u 18:46 |
Ebay/aliexpress spasitelj, nema mi druge.
|
 |
donkimizer
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.studeni.2019 u 14:33 |
Stiglo malo igrački za pospajat.
|
 |
demo995
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.studeni.2019 u 14:46 |
donkimizer napisao:
Stiglo malo igrački za pospajat.
|
A mogao si amber isprobat, nije tak skup
|
 |
Dubs
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.studeni.2019 u 15:08 |
To za skretnicu? Ja se u zadnje vrijeme bavim samo šta se kaže pizdarijama. Svojim garažnim “sistemom”. Prvo sam popravio stari equaliser GE90, onda stavio LED osvjetljenje na A900s, a danas.....snimio kazetu, prvu nakon valjda 20 godina :) Svečano otpakirana, uz miris kako ga se sjećam uploading picturesI preslušavanje snimljenog, baza. 
Editirao Dubs - 20.studeni.2019 u 15:10
|
Right here, right now
|
 |
donkimizer
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.studeni.2019 u 16:09 |
demo995 napisao:
A mogao si amber isprobat, nije tak skup  | Mda, to mi je štih. Par drivera 50€, tri kondića, 900€. 
Dubs napisao:
To za skretnicu?
|
Jes, ide u kutiju od 3 litre, pa će bit malo gužva, nisam očekivao da su tak veliki, al kak sam sve u istom dućanu kupovao, nije se dalo nać manjih sa istim vrijednostima (možda i je, al muka sve to pretraživat).
Uf, ne znam kad sam zadnji put kazetu vidio. Možda još uvijek imam negdje doma punu kutiju. 
Editirao donkimizer - 20.studeni.2019 u 16:12
|
 |
Dubs
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.studeni.2019 u 16:20 |
donkimizer napisao:
Jes, ide u kutiju od 3 litre, pa će bit malo gužva, nisam očekivao da su tak veliki, al kak sam sve u istom dućanu kupovao, nije se dalo nać manjih sa istim vrijednostima (možda i je, al muka sve to pretraživat).
|
Materijal ti je vrhunski, bit će to odlično!
donkimizer napisao:
Uf, ne znam kad sam zadnji put kazetu vidio. Možda još uvijek imam negdje doma punu kutiju. 
|
Ja još imam 600injak starih i 100njak neotpakiranih (uhvatilo me neko ludilo prije par godina,i strah da će nestati a tek danas prvu snimio 
|
Right here, right now
|
 |
donkimizer
Super Aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.studeni.2019 u 16:26 |
A šta snimaš na to? Ja nisam u životu čuo kazetu na kvalitetnom zvučnom sustavu, nemam pojma uopće kak to zvuči ni koje je rezolucije?
|
 |