WEB  FORUM
 

SPONZORI

Klub 17.2.2007
 
Sinoćnje druženje u Klubu ćemo pamtiti po tri stvari...

Prvo, posjetio nas je genijalac s foruma ilimzn (u sredini). Samozatajni guru elektrotehnike je provijerio o kakvom je društvu riječ i iskreno se nadam da ćemo ga ubuduće u Klubu češće viđati.
Drugo, slušali smo fenomenalne ProAc Tablette Reference 8 zvučnike koji su sve prisutne ugodno iznenadili. Moj komentar bi u najkraćem obliku bio, vražji malci! Vjerujem da će ostali članovi Kluba imati više riječi hvale od mene.
I treće, napravili smo testiranje u kojem smo pokušali 'čuti' razliku između originalnog i snimljenog CD-a. Tu ću se malo zadržati, jer je ovaj test prije svega pružio odličnu razonodu, ali i dokaz da naš Vlado Jr. ima 'šesto čulo'. Naime, u jednom sporadičnom razgovoru, baš Vlado Jr. je rekao kako može bez naprezanja čuti razliku između prženog i origigi CD-a. Nevjerni Tome (kakvi audiofili inače jesu) odmah su skočili i iskazali sumnju što je pak bio dovoljan razlog da testiranje započne. Test je vodio Damir koji je unaprijed napravio raspored puštanja originalnog i snimljenog CD-a. Nekolicina nas je uz Vladu Jr-a bilježilo vlastite procijene. Još da napomenem da smo se prvo upoznali s originalnim materijalom, zatim snimljenim i tek tada smo krenuli u testiranje. Bilo je 10 puštanja jedne te iste kompozicije.
Evo i rezultata... Od petorice koji su se odvažili sudjelovati u testiranju, jedan je imao 3 pogodka, trojca po 5 i jedan 7 pogodaka. Pogađate, Vlado Jr. je imao sedam pogodaka iliti uspješnost od 70%. Ovaj rezultat su neki pokušali osporiti, ali bilo kako bilo, Klub je ovaj postotak nagradio rundom pića za sve prisutne. U tu rundu su bili uključeni čak i oni koji su sa šanka sudjelovali u testiranju s polovičnim rezultatima.
Eh da! Umalo zaboravih... Klupska fonoteka naprosto cvijeta! Sinoć smo skupili dvadesetak naslova, tako da za sada imamo u kolekciji oko pedesetak naslova. Naš tajnik Kluba će u slijedećih par dana objaviti o kojima je naslovima riječ. Hvala svima koji sudjeluju u ovom projektu i hvala svima koji su mi poklonili osmjeh na licu dok sam se vozio doma. Naime, ja sam među trojcom koji su imali polovičan uspjeh.


Napisao Nebojša on 22. veljače 2007. u 19:21

Klub 10.2.2007
 

Ove subote nas je posjetio forumski kolega Tihomir i predstavio svoj sustav. Tihomiru nije bilo teško doći čak iz Petrinje i predstaviti svoje DIY zvučnike zavidne težine, ali i zvuka. Ostatak sustava je bio također na visini, integrirano pojačalo Magnum i CD player Accuphase DP-67.
Nakon početnog razmještanja, tj. ugađanja zvuka, Tihomirovi zvučnici su pokazali da suvereno vladaju srednjotonskim područjem. Vrlo muzikalni i prekrasno napravljeni zvučnici. Svaka čast Tihomire!
Naravno, i ovoga puta dobre glazbe nije izostalo, tako da smo na repertoaru imali žanrove (kako se to popularno kaže) od-do. Klub je ovom prilikom Tihomiru poklonio CD Bahar Makisa Ablianitisa (za kojim je poludio), uz želju da nas posjeti još koji put i naravno, donese još neki zanimljiv DIY uradak.


Napisao Nebojša on 22. veljače 2007. u 19:13

Klub 3.2.2007
 
Prva ovogodišnja prezentacija premašila je sva očekivanja. Posjećenost je zaista bila izuzetna, što samo potvrđuje činjenicu koliki interes postoji za proizvode gospodina Sumića, ali i za druženjem u Klubu. Prema slobodnoj procjeni, sinoć nas je posjetilo 50-ak ljubitelja dobrog zvuka. Ono što me osobno veseli je to, što su se među posjetiteljima našli i "stari vukovi" HiFi-ja, za koje se iskreno nadam da će i u budućnosti posjećivati Klub. Interes su pokazali i audiofili, kojima nije bilo teško "potegnuli" iz Zaprešića, Samobora i Rovinja, kako bi prisustvovali ovom događaju. Svaka čast!

Gospodin Sumić je predstavio svoju High-End liniju kabela pod nazivom Black Hole, koji su cijelo večer predstavljali glavi predmet rasprave glede zvuka u slušaoni. Ovo je najbolji dokaz da zvuk koji smo jučer slušali u sebi krije vrhunsku kvalitetu, nesvakidašnjost i karizmatičnost. Prisustvovali smo odlično pripremljenoj prezentaciji, gdje ističem briljantan izbor glazbe koju smo slušali. Nije ni izostala prilika da se upoznamo s konstrukcijskom stranom ovih kabela. Gospod Sumić je vrlo rado izlazio u susret svima koji su htjeli saznati više o samim proizvodima. Osobno, moram priznati da sam impresioniran prizvodnim procesom Black Hole kabela.

Prije nego vas prepustim pregledavanju slika s prezentacije i proizvoda g. Sumića, koristim priliku da pozovem sve koji su bili jučer u Klubu, sve one koji su bili iz nekih razloga spriječeni, kao i audiofile koji vole vrhunski zvuk i dobro druženje, da nas posjete i na slijedećim prezentacijama i druženjima koje organiziramo u Klubu.

Zahvaljujem svima koji su pomogli da se ovakva prezentacija organizira i održi. Ovo je pravi primjer da uz malo truda puki entuzijazam postaje nešto sasvim novo. "Nešto", što se širilo sinoć kroz prostorije Kluba i "nešto" o čemu će se još dugo pričati.

Posebno se zahvaljujem u ime Kluba, g. Damiru Sumiću na vrijednoj donaciji koju je Klub dobio u obliku mrežnog kabela Black Hole. Kabel je namijenjen izvorima zvuka, pretpojačalima i pojačalima snage do 100W.
Ne skrivam znatiželju i veselje da kabel već slijedeće subote uvrstimo u klupski sustav.

I na kraju, zahvaljujem svima koji su sinoć došli u Audiofil.net klub.


Napisao Nebojša on 10. veljače 2007. u 17:56

Arhiva<< Natrag  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45 46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  Naprijed >>

Dobro došli !
Na ovim stranicama ćete moći pratiti sve aktivnosti vezane uz naš klub.Do ovog trenutka Audiofil.net klub broji 28 članova.
Tko su nam članovi pogledajtke OVDJE
_______________________________ Naš IBAN je:
HR7423600001101828925


Naša adresa je prostorijama tvrtke

GDi GISDATA Zagreb,
Baštijanova 52a, 4. kat

Ukoliko niste sigurni gdje je to pogledajte kartu OVDJE


Članovi Audiofil.net kluba ostvaruju pravo na popuste u slijedećim trgovinama: