WEB  FORUM
 

SPONZORI

Klub 14.9.2013

Počela je i jesenska sezona 2013. Sustav koji je bio povod ovog okupljanja složen je oko Wilson Benesch Square Two zvučnika koji nam je za ovu prigodu ustupio Son Et Image. Svoje prvo prikazivanje u klupskim prostorijama doživjelo je i pretpojjačalo BREEZE M1 proizvod domaće tvrtke, HAD AudioLAB koja nam je i donirala ovaj hvale verijedan uređaj. Glazbu je kao i mnogo puta do sada puštao Tatamata sa računala, dok su za digitalnu konverziju bili zaduženi klupski DAC MyDac i Gašin Sound devices 702T.********************************************
Komentar: Gašo
Bilo je odlično.

Drušvo veliko i dobro raspoloženo.

Što se sustava tiće, radio je vrlo solidno za sustav sklepan od elemenata nepredvidive sinergije.

U klubu je teško na brzaka procjeniti te elemente(komponente) iz razloga što su večini nepoznati, a još veći problem zna biti što se sluša puno preglasno i za taj prostor i za recimo korištene zvučnike, a preglasno se sluša jer ljudi vole popričati, pa smetaju onima koji slušaju pa ovi poglasne, pa pričalice još glasnije pričaju pa se opet poglasni, a ovdje su glasnoće već takve da i prostor i sami zvučnici više ne pjevaju u najboljem svijetlu nego se sve raspada, pa onda sve to daje krivu sliku i dobivaju se krive impresije.

I nije to tako samo jučer.

Ono što sam ja primjetio da su zvučnici vrlo dobri, sviraju živahno i dinamično, mogu i jako glasno za zvučnik te veličine , malo su deficitni u basu ali to se nikad ne zna što prostor radi protiv tog dijela spektra.

HAD preamp je odličan, jedan vrlo protočan, ritmičan i transparentan zvuk, dobrog timbra, mislim to sam zaključio slušajući cijeli sustav u koji je io spojen. Nemam pojma kakav je zaista, to mogu napisati oni koji su ga doma probavali.

KOMENTIRAJ

Napisao žac on 15. rujna 2013. u 14:33

Klub 8.6.2013

Nakon Denzinog debija sa nestrpljenjem se na ovim prostorima očekivao ponovljeni pokušaj, ali ovaj puta pojačan jakim klupskim igračem Devom. Tandem iz snova dao si je truda i sve prisutne oduševio izborom komponenti i naravno onome na čemu je bio naglasak, a to je druženje i uživanje u muzici. Nije se posegnulo za najtežom artiljerijom, no nijedna zamjerka na zvuk nije pala nego isključivo pohvale i čuđenje kako to dobro svi
ra. DALI je takav zvuk bio zbog meni osobno fenomenalnih zvučnika, zbog Denzinog vrhunskog i pažljivo odabranog vinila, kablova, Devinog pojačala ili nečeg drugog nismo analizirali (WF tvrdi da se poklopila vrhunski sinergija), jer je to ionako bilo u drugom planu.

Set-up:

dali epicon 2 zvučnik
plinius integrirac
van den hul ožičenje
clearaudio concept gramofon

O muzici se nema šta puno pričati da ne dosađujem sa pohvalama, no samo da se zna nije bila isključivo jazz večer iako je naglasak bio na njemu, nego je bilo i klasike, rocka i malo Vangelisa.
Vrijeme je prebrzo prolazilo pa iako je druženje u pravilu do 10 sati ovo kao ni jedno prije se protegnulo koji sat duže jer niko nije želio čuti od Doorsa The end kojim Denza zatvara druženje i sprema gram u kutiju što označava kraj čarolije.
Nakon aftera po Denzinom širokom osmjehu shvatili smo da ovo nije oproštaj od njegove klupske DJ karijere nego da će biti sigurno još poneka repriza što jedva čekam.

KOMENTIRAJ

Napisao Ivi Skoj on 9. lipnja 2013. u 12:34

Klub 18.5.2013

Sinočnje druženje pamtit ćemo po još jednoj prezentaciji tvrtke Planet Audio. Dečki su nam za ovaj puta priredili slijedeći sustav:

Zvučnik: Tanoy: Precision 6.4
Luxman L-505uX integrirano pojačalo snage
LUXMAN DA-100 je kombinacija DACa, predpojačala i pojačala za slušalice.
Server: Aurender S10
Zvučnički i interkonekcijski kabeli ASI Liveline
Naponski kabeli: Audience
Strujni Filter: Accuphase PS 520

Još jednom hvala prezentatorima što su nam još jedno klupsko druženje učinili zanimljivijim i naravno na velikom glazbenom izboru koji nam je omogućio da čujemo kako se sustav ponaša sa najrazličitijim muzičkim žanrovima.*******************************
Komentar: Ivi Skoj
Evo ovako: prvi sam došao (prije zloglasnog WF-a) i pomogao odnijeti muzikalije u klub, razmjestio stolice i presložio cugu u frigerator da se hladi.
Zbog iznimnog zalaganja postat ću djelatnik mjeseca i moja slika će krasiti naslovnu stranicu foruma.
Što se tiče setapa i mjuze bilo je odlično, ustvari i Emiru se uspjeh prezentacije toliko dopao da je obečao prije ljeta još jedno druženje.
Malo su isprva prošpricali visoki, ali dok smo mi to uočili već je Emir zamjenio srebrni interkonekt sa drugim pa se nismo stigli žaliti i pametovati što je prava šteta jer smo se mogli praviti pametni.
Najviše zanimanja je izazvao čudan uređaj za peglanje struje koji je svima zapeo za oko pa se jadan Emir naobjašnjavao pojedinosti oko njega.
Da je znao da će ga toliko gnjaviti možda ga ne bi poneo.
Meni je zvuk odgovarao i dok se još ekipa nije sakupila u miru sam se naslušao jazz-a.
Poslije je krenuo pravi disco i samo nam je kugla falila da atmosfera bude potpuna, tu je bilo svih žanrova i već dugo nije bila takva atmosfera.
Možda vrhunac večeri je bio kada mi je Joby u falsetu pjevao sa Janis njene najveće hitove.
Tako nekog silnog analiziranja zvuka nije baš bilo nego više zabava i odlično druženje.
Na afteru do sitnih sati je opet bilo puno smijeha i zaj...
Trio Joby, Vlado Jr. i moja malenkost smo zatvorili druženje.

p.s.
Jackson je jedini došao obučen kak se spada klupskom druženju, a ne kao predsjednik u Messijevoj trenirci.

KOMENTIRAJ

Napisao žac on 19. svibnja 2013. u 18:29

Arhiva<< Natrag  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  Naprijed >>

Dobro došli !
Na ovim stranicama ćete moći pratiti sve aktivnosti vezane uz naš klub.Do ovog trenutka Audiofil.net klub broji 28 članova.
Tko su nam članovi pogledajtke OVDJE
_______________________________ Naš IBAN je:
HR7423600001101828925


Naša adresa je prostorijama tvrtke

GDi GISDATA Zagreb,
Baštijanova 52a, 4. kat

Ukoliko niste sigurni gdje je to pogledajte kartu OVDJE


Članovi Audiofil.net kluba ostvaruju pravo na popuste u slijedećim trgovinama: