HOME FORUM KLUB KONTAKT
HI-FI KUĆNO KINO HOW TO VAŠ HI-FI INTERVIEW NOVOSTI PREPORUKA OGLASNIK  

Audiofil - feel the sound - Devialet prezentacija u Zagrebu
Devialet prezentacija u Zagrebu

U subotu, 14. prosinca održat će se prezentacija Devialet 170 pojačala. Mjesto radnje je zagrebački hotel Sheraton, dok je za sam događaj ovaj puta zaslužan One-HiFi, regononalni Devialet distributer iz Beograda.

Prezentaciju možete pogledati u salonima “Split” i “Dubrovnik” u trajanju od 16-20h. Da bi sve skupa bilo zanimljivije, specijalni gost i prezentator bit će predstavnik proizvođača iz Francuske – Thierry Massoubre, osobno.Prema riječima proizvođača, Devialet je stvorio najverodostojniji zvuk ikada dobijen u ekstremno jednostavnom okviru, koji se može smjestiti bilo gdje. Dizajnirana da stvara originalan standard kvaliteta, ova nova ADH klasa pojačala pruža izuzetnu muzikalnost, u potpunoj tišini (< 130 dB u SNR) sa jedva primetnim nivoima distorzije (0.001%). Sve je sklopljeno u kompaktnoj cjelini. Kada je internacionalna štampa jednoglasno proglasila ovu tehnologiju najboljom na svijetu , to nije bila samo sreća.

Više informacija o Devialet modelima možete pronaći na sledećim linkovima:

http://www.one-hifi.com/proizvod/devialet/pojacala/110/
http://www.one-hifi.com/proizvod/devialet/pojacala/170/
http://www.one-hifi.com/proizvod/devialet/pojacala/240/
http://www.one-hifi.com/proizvod/devialet/pojacala/500/

Web prezentacija proizvođača:
http://en.devialet.com/home-en-us/
Postavljeno 5.12.2013.

Audiofil - feel the sound - Devialet prezentacija u Zagrebu Audiofil - feel the sound - NAD prezentacija u Cadoro-Rijeka salonu
NAD prezentacija u Cadoro-Rijeka salonu

Poštovani ljubitelji glazbe i visokovjerne reprodukcije zvuka,
Nakon uspješne prezentacije u salonu tvrtke Audiodream iz Zagreba, a u okviru NAD mjeseca (Studeni) tijekom kojeg svi modeli tog renomiranog svjetskog proizvođača mogu postati Vaši uz fantastičnih 20% popusta na autoriziranim NAD maloprodajnim mjestima, pozivamo Vas na još jednu prezentaciju audio sustava koji će činiti provjerena NAD elektronika i zvučnici njihove sestrinske tvrtke PSB.Sustav će se sastojati od iznimno hvaljenog i nagrađivanog M51 Hi-Res DAC-a, referentne amplifikacije iz Classic serije – pretpojačala C165 BEE i izlaznog pojačala C275 BEE, te izvrsnih PSB Imagine T2 zvučnika. Osim njih posjetitelji će se moći pobliže upoznati i s većinom ostalih, posebno novih i najatraktivnijih modela iz NAD te PSB kataloga, dok će na sve upite spremno i sa zadovoljstvom odgovoriti stručno i profesionalno osoblje.Ovoga puta domaćini prezentacije su salona namještaja i audio opreme Cadoro i Sigma Audio Koncept, a održat će se u petak (29.11.2013.) od 16 do 20 sati i subotu (30.11.2013.) od 10 do 15 sati u spomenutom Cadoro salonu na adresi Stanka Frankovića 9 u Rijeci. Proizvodi iz NAD i PSB programa redovno su dostupni u Cadoro-Rijeka ponudi kao autoriziranom maloprodajnom partneru za Rijeku i regiju.

Veselimo se Vašoj posjeti, druženju i uživanju u glazbi!

Info: Cadoro-Rijeka & Sigma Audio Koncept
Postavljeno 25.11.2013.

Audiofil - feel the sound - NAD prezentacija u Cadoro-Rijeka salonu Audiofil - feel the sound - Onkyo LS-T10 TV
Onkyo LS-T10 TV

Za Onkyo LS-T10,ograniceni prostor više nije zapreka uživanju u kvalitetnom kino zvuku s TV-a. Kompaktni LS-T10 je aktivni centralni zvucnik,napravljen je da sklizne ispod vašeg TV-a te ispuni zvukom cijelu sobu s bilo kojeg audio ili video izvora, a kao da je cijeli prostor ispunjen zvučnicima.

Kao kompletan surround sistem, LS-T10 u sebi sadrži šest-kanalno digitalno pojačalo koje pogoni šest širokopojasnih kvalitetnih zvučničkih jedinica, četiri sprijeda i dvije sa svake strane, te aktivni subwoofer na donjoj strani.AuraSphere digitalno procesiranje kontrolira upravlja glasnoćama zvučničkih jedinica i ekvalizacijom te time stvara 3D zvučno polje koje okružuje gledatelje, a koje ima nekoliko predpodešenja za optimalnu prilagodbu raznim sadržajima – Movie, Music i News. Dodatna uloga LS-T10 je i ona snažnog kućnog hi-fi sistema, bez dodatnog koristenja subwoofera.Može primati glazbeni sadržaj putem bežičnog Bluetooth streaminga ili USB priključka. Ono sto je najbitnije ,instalacija ne može biti jednostavnija, samo povezete LS-T deseticu s jednim kabelom i upravljate s daljinskim upravljačem vašeg TV-a. Kvaliteta izrade i finiša je uobičajeno visokog Onkyo standarda, a cijeli sistem osigurava odličan zvuk bez muke, puno kutija i velikog troška.Tijekom mjeseca prosinca i siječnja 2014. ovaj izuzetan i univerzalan proizvod je dobavljiv u većini specijaliziranih dućana diljem Hrvatske.

Info: www.audiocinema-art.hr
Postavljeno 23.11.2013.

Audiofil - feel the sound - Onkyo LS-T10 TV
Arhiva  Page:   << Prev   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  13  14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   Next >>

 NOVO U FORUMU

 Forum: Računala i audio
  Raspberry pi

 Forum: Vinyl
  Zadnji LPi koje ste kupili/d...

 Forum: HIFI komponente ...
  Sennheiser HD600/Muziker.hr

 Forum: Retro Audio
  Telefunken S81

 Forum: HIFI komponente ...
  KEF Q300 ili B&W 685 s2

 Forum: Predstavite se
  Dobar dan

 Forum: Audiofil.net Klub
  Klub 18.02. '17 Flikoma...

 Forum: Dodatni pribor
  Prepuruka za lampe

 Forum: Uradi sam
  Antenska i ethernet instalac...


NOVI ČLANOVI FORUMA

 vescom
 kroto
 Viktor M.
 Pojanac
 rzeljko
 karlo84
 delboy