Novosti


Audiofil - feel the sound - NAD mjesec i prezentacija u Audiodreamu

NAD mjesec i prezentacija u Audiodreamu

Poštovani ljubitelji glazbe i visokovjerne reprodukcije zvuka,
U okviru NAD mjeseca (Studeni) tijekom kojeg svi modeli tog renomiranog svjetskog proizvođača mogu postati Vaši uz fantastičnih 20% popusta na autoriziranim NAD maloprodajnim mjestima, pozivamo Vas na prezentaciju audio sustava koji će činiti provjerena NAD elektronika i zvučnici njihove sestrinske tvrtke PSB.Tako će aktivni sustav činiti iznimno hvaljeni i nagrađivani Hi-Res DAC M51, referentna amplifikacija iz Classic serije – pretpojačalo C165 BEE i izlazno pojačalo C275 BEE, te izvrsni PSB Imagine T2 zvučnici. Osim njih posjetiteljima će na raspolaganju biti i većina ostalih, posebno novih i najatraktivnijih modela iz NAD te PSB kataloga, a na sve upite spremno će Vam i sa zadovoljstvom odgovoriti stručno i profesionalno osoblje. Domaćini prezentacije su Audiodream i Sigma Audio Koncept, a održat će se u petak (15.11.2013.) od 10 do 20 sati i subotu (16.11.2013.) od 10 do 15 sati u Audiodream salonu na poznatoj adresi Nova ves 54 u Zagrebu. Proizvodi iz NAD i PSB programa redovno su dostupni u Audiodream ponudi kao autoriziranom maloprodajnom partneru u Zagrebu.

Veselimo se Vašoj posjeti, druženju i uživanju u glazbi!

Info: Audio Dream & Sigma Audio Koncept


Audiofil - feel the sound - ACA / Robertoshop - Pozivnica

ACA / Robertoshop - Pozivnica

Poštovana gospodo Audiofili,
pozivamo vas na prezentaciju i demonstraciju uvijek atraktivnih i legendarnih McIntosh uređaja s Wilson Audio i Klipsch zvučničkim sustavima, koju organiziraju Audio Cinema Art i Roberto Shop. Prezentacija će se održati u Pakracu, Trg Bana Jelačića 9, u subotu 09.11.2013. od 9-20h.

Aktivno ćemo predstaviti premijerno dva sustava i naizmjence ih demonstrirati posjetiteljima.Prvi sustav sačinjavat će zvučnički sustav Wilson Audio Alexia, mono pojačala snage McIntosh MC 1.2KW, pretpojačalo MC 500, CD player MCD 1100, DAC 100, povezani s kabelima McIntosh, a na audiofilskim policama Art R.

Drugi sustav bit će sastavljen od KLIPSCH Paladium serije P39 zvučničnog sustava, McIntosh MC7000 top model integriranog pojačala, MCD 501 CD playera.

Specijalna ponuda McIntosh uredjaja samo na dan prezentacije.

Veselimo se Vašem dolasku, druženju i uživanju u glazbi i vrhunskom zvuku!

Info: www.audiocinema-art.hr / www.robertoshop.hr


Audiofil - feel the sound - Wilson Audio Duette 2

Wilson Audio Duette 2

Wilson Audio obično svoje nove modele ne najavljuje osobito pompozno. Tog se pravila držao i kad je svijetu predstavljena nova inačica njihovih najmanjih zvučničkih kutija Duette, serija 2.
Izvorno utjelovljenje Duette predstavljene su 2006. godine. Pohvale koje su uslijedile išle su sve dotle da ih se proglašavalo najboljim dvostaznim zvučničkim kutijama ikad napravljenima. Bez obzira na nedokazivost ovako smjelih tvrdnja, neprijeporno je da su Duette izniman zvučnički sustav koji se sigurno nalazi u samom vrhu sličnih uradaka.Iako su posadi Wilson Audija sigurno laskali superlativi, bili su svjesni da imaju proizvod koji se određenim zahvatima može kvalitativno podići za još koju stepenicu više.
U Duette 2 kutijama poboljšan je rad visokotonca dodavanjem stražnje komore kakvu ima Wilsonov Convergent Synergy visokotonac. Ova komora značajno umanjuje kutijaste difrakcije, čime se sniževa prag šuma i tako značajno povećava razlučivost najviših tonova u zvukovnom spektru. Tu je i stražnja ploča visokotonca preuzeta iz Wilsonovih većih kutija Alexia.

Kabinet Duette 2 kutija je sasvim nov u odnosu na izvorni model. A to znači da se, zapravo, ne radi tek o dotjerivanu osnovnog modela, već o sasvim novom proizvodu. Osnovni razlog zašto se išlo na to je poboljšanje vremenske domene signala koji dopire iz Duette 2 kutija. Prednja ploča je zakošena 10 stupnjeva prema natrag, čime su poravnati akustički izvori visoktonca i bas/srednjotonca i tako poboljšana fazna karakteristika zvuka. Kabineti su u cjelosti izrađeni od vlastitog Wilsonovog kompozitnog materijala, poznatog kao X-materijal, a iznutra su strateški ukrućeni. Prednja ploča izrađena je od drugačijeg materijala, također Wilsonova vlastita kompozita, S-materijala. Ta se kombinacija u Wilson Audiju pokazala najboljom u nadzoru rezonancija i prezentaciji prirodnosti zvukovnog tonaliteta.

Novost su i posebno dizajnirani stalci, New Series-2 Dedicated Stands u kojima se nalazi Novel skretnica. U stalcima se nalaze i posebni utori kojima se skrivaju zvučnički kabeli. Da bi se izbjegla pojava bilo kakvih nepoželjnih rezonancija, Duette 2 su vijcima spregnute s novim stalcima.

Ibfo: www.audiocinema-art.hr


Arhiva stranica:   << Prev   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13  14  15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   Next >>

NOVO U FORUMU

Zadnjih 8 postova
Forum: HIFI komponente ...
- preporuka jeftinog sistema
Forum: CD i ostali mediji
- JAZZ KLUB
Forum: High-End
- dCS Puccini & U-Clock
Forum: Računala i audio
- Roon Labs
Forum: Računala i audio
- Raspberry pi
Forum: HIFI komponente ...
- SACD player Marantz SA7003
Forum: CD i ostali mediji
- Video klub
Forum: Uradi sam
- TDA 1541A

UPRAVO SE ČITA


Jamo uzvraća udarac

Nova Elektra - Limited Edition

Shanling STP - 80

Rotel - RA-1062

KEF Q 4


GLAZBENA PREPORUKA


JOHNNY CASH - American IV, the man comes around


Buddha - Bar by Claude Challe


ANDREAS VOLLENWE- IDER- White winds