HOME FORUM KLUB KONTAKT
HI-FI KUĆNO KINO HOW TO VAŠ HI-FI INTERVIEW NOVOSTI PREPORUKA OGLASNIK  

Audiofil - feel the sound - Sigma Audio Koncept pozivnica
Sigma Audio Koncept pozivnica

Tvrtka Sigma Audio Koncept i ove će godine nastupiti na Zagreb AV Showu u hotelu Sheraton, koji će se održati ovog vikenda - od 18. do 20.10.2013. Pozivamo Vas da nas posjetite u sobama 261 i 263 (corner suite) na 2. katu. U sobi 263 biti će demonstriran high-end audio sustav koji će činiti flagship Salon2 Revel zvučnici iz njihove referentne Ultima2 serije, pogonjeni ponajboljom Mark Levinson amplifikacijom – dugoočekivanim No52 pretpojačalom (premijera) i No53 mono-blokovima.Kao izvori zvuka biti korišteni Oppo BDP-105EU bez konkurencije ponajbolji univerzalni player i ujedno Hi-Res DAC u kombinaciji s računalom, te Kuzma gramofon i magnetofon kao analogni front-end. Ožičenje će biti iz domaće Sumic Audio ponude, police i stalci također iz domaće FBM Rondo manufakture, a za neutraliziranje nepoželjnih i štetnih vibracija koristit će se različiti modeli iz ultimativnog Stillpoints programa. Kao novi distributeri za tvrtke iz Harman Luxury Audio grupe (JBL Synthesis, Mark Levinson, Revel, Lexicon, te Lumagen) na pasivnom displayu predstavit ćemo i najatraktivnije nove modele iz njihova portfelja. Pasivno će biti izloženi i noviteti iz GamuT, te Micromega ponude.Također kao novi distributeri za NAD i PSB, u sobi 261 izložit ćemo brojne modele iz njihovog aktualnog programa. Aktivna će biti 2 sustava: iznimno hvaljeni PSB Imagine T2 zvučnici u kombinaciji s NAD C 165BEE pretpojačalom i C 275BEE izlaznim pojačalom te Masters Digital Suite izvorom (M50, M51, M52), i čudesni PSB Imagine Mini zvučnici spregnuti s NAD D 3020 pojačalom i D 1050 Hi-Res DAC-om iz nove Digital Classic serije.

Po sajamskim cijenama posjetiteljima ćemo ponuditi SACD/CD i LP naslove iz audiofilskog Opus 3 Records kataloga, a na magnetofonu će se vrtjeti njihove trake.

Veselimo se Vašem dolasku, druženju i uživanju u glazbi!

Vaš Sigma Audio Koncept tim
Postavljeno 17.10.2013.

Audiofil - feel the sound - Sigma Audio Koncept pozivnica Audiofil - feel the sound - Rockport Technologies
Rockport Technologies

Iako je tvrtka iz naslova postala poznata po gramofonu Rockport Sirius, koji se i danas smatra referentnim među audiofilima širom svijeta, glavni proizvod ove kompanije su zvučnici.
Nema toga tko ih je vidio ili poslušao a da je ostao ravnodušan, a isto se dogodilo i nama. Nakon što smo na jednoj nedavnoj izložbi imali priliku čuti jedan njihov model, nikako nismo mogli zaboraviti taj događaj. Daljnje istraživanje odvelo nas je na stranicu www.rockporttechnologies.com, koja vas uvodi u novi svijet te otvara nove horizonte po pitanju - "što je uopće moguće?".Tvrtka Rockport Technologies smještena je u prekrasnom zdanju u idiličnom prirodnom okruženju u mjestu South Thomaston, država Maine, USA. Tamo se proizvodi uistinu polako i detaljno, sve do te mjere da G-din Andrew Payor, osnivač i vlasnik, osobno ugađa skretnice baš svih zvučnika koji napuštaju proizvodnju. Takav pristup poslu danas je iz mnogih aspekata nepojmljiv, stoga je svaki Rockport zvučnik po kvaliteti jednako vrijedan. Trenutno je u ponudi 5 modela: Arrakis, Altair, Avior, Alya te Atria. Svaki od njih predstavlja utjelovljenje zvuka najvećeg modela - Arrakisa, prilagođenog manjem prostoru u smislu bas odaziva i fizičkih gabarita. Tvrtka Audio San d.o.o. je odnedavno postala distributor Rockport Technologies proizvoda za Hrvatsku, kao i za Sloveniju, Srbiju, BiH, Crnu Goru te Makedoniju.Prvo predstavljanje biti će upriličeno na ovogodišnjem “Zagreb AV Show” u hotelu Sheraton od 18.-20.10.2013. Posjetioci će moći pogledati i poslušati model ”Atria”, 3-sistemski samostojeći zvučnik, frekvencijskog raspona 28Hz-30kHz -3dB, osjetljivosti 87,5 dB, mase 67,5 kg /kom.

Dodatne informacije potražite na www.audiodream.hr

Postavljeno 15.10.2013.

Audiofil - feel the sound - Rockport Technologies Audiofil - feel the sound - Zagreb AV Show 2013
Zagreb AV Show 2013

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da će se ove godine u Sheraton Zagreb hotelu, od 18.10. – 20.10. 2013. održati 19. zagrebački sajam potrošačke elektronike AudioVideoShow – 2013., vodeći specijalizirani sajam u ovom dijelu Europe.
Kao i proteklih godina izlagački prostor održavanja sajma namijenjen je za predstavljanje vodećih tvrtki iz područja potrošačke elektronike (CE):- tradicionalno vrhunsku demonstraciju stereo i high-end audio proizvoda u dvoranama i sobama hotela, te predstavljanje najnovijih modela 2D, 3D i 4K Full HD LCD i Plazma televizora, Home Theater i IPTV uređaja, multimedije, mobilnih telefona, tableta i novih tehnologija.

Glavni pokrovitelj i suorganizator ove manifestacije je magazin hifimedia.

Vidimo se na sajmu!

Info: www.hifimedia.hr
Postavljeno 10.10.2013.

Audiofil - feel the sound - Zagreb AV Show 2013
Arhiva  Page:   << Prev   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15  16  17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   Next >>

 NOVO U FORUMU

 Forum: Računala i audio
  Raspberry pi

 Forum: Vinyl
  Zadnji LPi koje ste kupili/d...

 Forum: HIFI komponente ...
  Sennheiser HD600/Muziker.hr

 Forum: Retro Audio
  Telefunken S81

 Forum: HIFI komponente ...
  KEF Q300 ili B&W 685 s2

 Forum: Predstavite se
  Dobar dan

 Forum: Audiofil.net Klub
  Klub 18.02. '17 Flikoma...

 Forum: Dodatni pribor
  Prepuruka za lampe

 Forum: Uradi sam
  Antenska i ethernet instalac...


NOVI ČLANOVI FORUMA

 vescom
 kroto
 Viktor M.
 Pojanac
 rzeljko
 karlo84
 delboy