Novosti


McIntosh MXA80 integrirani audio sustav - Audiofil - feel the sound

McIntosh MXA80 integrirani audio sustav

U McIntosh-u su predstavili novi, integrirani sustav MXA80. Novi uređaj, logičan je nasljednik već poznatog nam, MXA70 sustava, pri čemu se nastojalo zadržati kompaktan izgled i jednostavnost rukovanja. Zahvaljujući novo razvijenom digitalno - analognom konverteru ugrađenom u MXA80, dodana je podrška za dekodiranje DSD i DXD glazbenih zapisa. Za pokretanje pripadajućih dvosistemskih zvučnika, zaduženo je ugrađneno pojačalo snage 50W.MXA80 ima šest ulaza, 4 digitalna i 2 analogna, čime je omogućeno povezivanje različitih glazbenih izvora. USB ulaz prihvaća PCM signale do 32-bit / 384kHz te tako podržava DSD64, DSD128 i DSD256 uz DXD 352.8kHz i DXD 384kHz. Unikatno razvijeni MCT ulaz omogućuje spajanje MCT450 SACD / CD transporta a samim time i uživanje u SACD reprodukciji.

Ugrađeno pojačalo za slušalice spaja nekoliko tehnologija posebno razvijenih u McIntosh-u. Tako Headphone Crossfeed Director (HXD®) daje posebnu dimenziju glazbi, dok Power Guard® sprečava da pojačalo ode u cliping i ošteti slušalice ili zvučnike. Bass Boost Control u 5 koraka omogućuje tonske prilagodbe po vlastitom ukusu.

Kućište je izrađeno od nehrđajućeg čelika sa prednjom staklenom pločom na kojoj se nalaze kontrole od brušenog aluminija. Zvučnici dolaze u crnom piano finišu visokog sjaja.

Info: rotaryaudio.com


Rotary Audio - dCS prezentacija - Audiofil - feel the sound

Rotary Audio - dCS prezentacija

Rotary Audio i službeno postaje zastupnikom za dCS sudio. Da to ne bi bilo samo slovo na papiru, Rotary Audio će 6 i 7.4 upriličiti prezentaciju kakvu smo dugo priželjkivali u našem gradu. Tako ćemo ove lijepe proljetne dane začiniti druženjem uz nekoliko vrhunskih sustava čije će zvijezde biti perjanica iz dCS ponude. Prilika za usporedbu uređaje iz serije Vivaldi, Rossini i Debussy se ne propušta.


dCS Vivaldi


Top serija iz dCS ponude. Dizajniran je da objedini kompetan digitalni sustav a čine ga DAC, Upsampler, CD/SACD Transpot i Master Clock. Vivaldi je sustav u kojem jednostavno nema mjesta za kompromise u digitalnoj reprodukciji


dCS Rossini


Sustav sačinjavaju, Rossini player, Dac i Clock. Odlike sustava su UPnP povezivost i strimanje glazbe uz dodatak vrhunskog CD transporta.


dCS Debussy


Iako sustav čini samo jedna komponenta, nemojte zaboraviti da je zbog svoje unikatne konstrukcije bazirane na dCS Ring DAC™, tehnologiji i jedinstvenom pristupu u dekodiranju digitalnih materijala, Debussy DAC dobio toliko nagrada da konkurencija može samo zavidjeti.

6 i 7.4 Rottary Audio predstavit će nam vrhunske sustave čija je glavna misija beskompromisna obrada digitalnog signala. Kako daleko je otišla digitalna tehnologija i može li se sve to zajedno usporediti sa ponajboljim analognim izvorima provjerite sami.

Info: rotaryaudio.com


ONKYO predstavlja nove tehnologije - Audiofil - feel the sound

ONKYO predstavlja nove tehnologije

Multiroom tehnologija i bežično umrežavanje polako ali sigurno ulaze u naše domove, A kako bi nam olakšali i pojasnili svoj pristup tematici, Onkyo je oformio novi micro-site koji će vam objasniti najnovije multiroom i streaming tehnologije ugrađene u njihove uređaje kao što su DTS Play-Fi, Chromecast i FireConnect. Sve to zajedno upakirano pod nazivom Onkyo Next Generation Network Audio sustav.

Kako stvar funkcionira pogledajte na slijedećem videuInfo: chipoteka.hr

Arhiva stranica:   << Prev   1   2   3   4   5   6   7  8  9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   Next >>

NOVO U FORUMU

Zadnjih 8 postova
Forum: Predstavite se
- Dobar dan draga nacijo...
Forum: Audio komponente
- Krell s300i
Forum: Prostorna akustika
- Tretman plafona
Forum: Audio komponente
- Utjecaj gašenja pojačala direktno na utičnici
Forum: CD i ostali mediji
- Što slušate?
Forum: Audiofil.net klub
- KLUB 16.09.2017 g. - YAMAHA!
Forum: High-End
- SET
Forum: High-End
- HiFi Tuning osigurači

UPRAVO SE ČITA


KEF C7
Tip članka: RECENZIJA
Kategorija: Zvučničke kutije
napisao: Milan Rupić
TOP Audio & Video Show - Milano 2008.
Tip članka: Ostalo
Kategorija: Hi-Fi sajam, Reportaža
napisao: Daniel Modrić
Multimedia Hifi Show Ljubljana 2008
Tip članka: Ostalo
Kategorija: Hi-Fi sajam, Reportaža
napisao: Slike i tekst Zdravko (Edison)
Sumic Audio - Black Hole 7
Tip članka: RECENZIJA
Kategorija: Interkonekcijski audio kabel
napisao: Daniel Modrić
Pariz: Prezentacija Klipsch Palladium i Jamo R907
Tip članka: Ostalo
Kategorija: Prezentacija, Reportaža
napisao: Nenad Grakalić foto: Milan Rupić, arhiva Klipsch,

GLAZBENA PREPORUKA

John Coltrane - The Complete 1961 Village Vanguard
Jazz

Miles Davis - Kind Of Blue
Jazz

Albert King with Stevie Ray Vaughan - In Session
Blues